Support Search Results


Knowledge Base Search         Search Tips


Show Me
Status
Information Resources
Environment
   

Symantec Suggests

Vmware ESX 3.5 backup using the Agent for VMware Virtual Infrastructure (AVVI) fails with the error "Final error: 0xe0009541 - Could not connect to the VMware Virtual Center or ESX server. Please verify the credential supplied for login."

v-79-57344-38209
TECH64253 | 2013-01-29
Technical Solutions | CMS-XML

Back up of a Virtual Machine fails with could not connect to the vCenter server or ESX server

v-79-57344-38209
TECH192483 | 2012-09-25
Technical Solutions | CMS-XML

Backup Exec 2012 Vmware 5.0 | Symantec Connect

Backup Exec 2012 Vmware 5.0 Job ended: den 26 oktober 2012 at 14:32:25 Completed status: Failed Final error: 0xe0009541 - Could not connect to the vCenter server or ESX server. Please verify the credential supplied for login. Final error category: Resource Errors For additional information regarding this error refer to link v-79-57344-38209
Connect Forums | HTML

Backup Exec 2012 SP1 AVVI jobs not working after vCenter 5.0 Update 1b | Symantec Connect

Backup Exec 2012 SP1 AVVI jobs not working after vCenter 5.0 Update 1b Cannot login @ On my BE log I get this error message : v-79-57344-38209 I have already deleted the vCenter server in BE, re-added it and successfully tested the login against all VMs and VMware folders, but still the only object be2012 backs up is the VM template.
Connect Forums | HTML

Backup Exec hangs while backing up VMware VMs (snapshot) | Symantec Connect

Cannot login @ On my BE log I get this error message : v-79-57344-38209 Even after deleting the vCenter server in BE, adding it and successfully validating to every single VM and VM infrastructure folder the only machine I was able to backup is our VM template.
Connect Forums | HTML

Please Sign In

Login using SymAccount.

Search Feedback

Are we answering your questions?


Related Topics

Products A-Z
Choose your product by name from a complete list.