All folders are not displayed in Archive Explorer for user after being re-linked to the archive with new user account with same name.

Article:TECH127129  |  Created: 2010-01-07  |  Updated: 2014-08-08  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH127129
Article Type
Technical Solution


Issue



All folders are not displayed in Archive Explorer for user after being re-linked to the archive with new user account with same name.


Cause



This issue can occur if the following takes place.  
 

  • The users mailbox has been deleted in Exchange.
  • The users Active Directory (AD) account has been deleted.  
  • The user archive is retained in Enterprise Vault (EV).
  • The user has mailbox and AD accounts are re-created using the same name that was previously used.  
  • The user is enabled for EV and linked to the already existing archive.  

The Bill usage to field on the General of the Archive Properties for the user will show a SID and the correct account should be selected if the user account was previously used.  Also, the Permissions tab may show a SID until the user is synchronized (with Folder hierarchy and permissions selected) from the Archiving Task for that users Exchange server.

The user will not be able to see folders in Archive Explorer that currently do not exist in the new Exchange mailbox, but exist in the archive, unless the following is performed.  

Workaround 1
Use Enterprise Vault Policy Manager (EVPM) to reset the folder permissions in the archive.    

1.  Create an input file with a ResetArchiveFolderPerm value of 2.   The following is an example of the input file. The values should be modified for the EV environment.  

[Directory]
DirectoryComputerName=EV_Directory_Computer_Name
SiteName=EV_Site_Name

[Mailbox]
DistinguishedName= /o=First Organization/ou=First Administrative Group/cn=Recipients/cn=user1
ResetArchiveFolderPerm=2

2.  Open a command prompt on the EV server to the EV installation folder and process script using following format.  

EVPM [-e Exchange_server] [-f input_file] [-m mailbox_alias]

For more information on EVPM please see the link in the Related Documents section.


Workaround 2
Grant the user account manual permissions on the archive.  

1.  Open the Archive Properties for the user and select the Permissions tab.  
2.  Highlight the user and check Grant under Manually set in the Permissions section.  
3.  Synchronize the user from the Archiving Task for that users Exchange server selecting the option to include Folder hierarchy and permissions.  
4.  Open Archive Explorer and right-click in the left-hand pane and choose Refresh to update the local cache.

All folders in the archive should now be visible.    

 

Solution



Symantec Corporation has acknowledged that the above-mentioned issue is present in the version(s) of the product(s) referenced in this article.

There are currently no plans to address this issue by way of a cumulative hotfix or service pack in the current or previous versions of the software at the present time. This issue may be resolved in a future major revision of the software at a later time, but is not scheduled for any release. If you feel this issue has a direct business impact for you and your continued use of the product, please contact your Symantec Sales representative or the Symantec Sales group to discuss these concerns. For information on how to contact Symantec Sales, please see http://www.symantec.com.


Supplemental Materials

SourceETrack
Value1934222
Description

User does have have permissions to all folders in archive after being re-linked to the archive with new user account with same name.



Legacy ID



340049


Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH127129


Terms of use for this information are found in Legal Notices