KNOWN ISSUE: Machine fails to join domain after deploy image task executed using rdeploy and Deploy Anywhere on Windows 7

Article:TECH127699  |  Created: 2010-06-07  |  Updated: 2010-06-07  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH127699
NOTE: If you are experiencing this particular known issue, we recommend that you Subscribe to receive email notification each time this article is updated. Subscribers will be the first to learn about any releases, status changes, workarounds or decisions made.
Article Type
Technical Solution


Issue



After imaging a machine using WinPE, rdeploy, and Deploy Anywhere the machine doesn't join the domain upon the completion of the reconfiguration.

Steps to Reproduce:
1)Create a Create Image job  containing following task:
    a)Prepare for Image Capture.
    b)Create Image(using Rdeploy)
    c)Reboot To Production
2)Execute this task on Windows 7 Ultimate(32 Bit : without reserved partition)
3)Now Create a Deploy Image job containing following task:
    a)Reboot To Automation.
    b)Deploy Image
    c)Reboot To Production.
4)Execute this task on Windows 7 Ultimate(32 Bit : with reserved partition).


Environment



NS SP4 RC 7.0.7412
DS Build 7.1.592
Client : Windows 7  Ultimate (32 bit :  without reserved partition)

Cause



Known issue.


Solution



There is a fix for this issue.  Please download the attached .zip file and uncompress it.  Replace your existing ghdplyaw32.exe within your installation of DS with this file.

The file can be found here - C:\Program Files\Altiris\Altiris Agent\Agents\Deployment\Task Handler\ghost\


Attachments

ghdplyaw32.zip (926 kBytes)

Supplemental Materials

SourceDEFECT
ValueETK 1945582
DescriptionLogged in Etrack (Symantec) database

Legacy ID



53242


Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH127699


Terms of use for this information are found in Legal Notices