Drives reporting missing in VLS 6636 library after upgrading the firmware to 3.4.0 from 2.4.1

Article:TECH162493  |  Created: 2011-06-16  |  Updated: 2011-08-29  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH162493
NOTE: If you are experiencing this particular known issue, we recommend that you Subscribe to receive email notification each time this article is updated. Subscribers will be the first to learn about any releases, status changes, workarounds or decisions made.
Article Type
Technical Solution



Issue



Drives in the VLS library are reported as missing and Event ID 33152 "Adamm Get_drive_info" error shows up in event logs. Condition has so far only been reported when a second tape library is connected to the media server.
 


Solution



Symantec Corporation has acknowledged that the above-mentioned issue is present in the current version(s) of the product(s) mentioned at the end of this article. Symantec Corporation is committed to product quality and satisfied customers.
 
This issue is currently under investigation by Symantec Corporation. Pending the outcome of the investigation, this issue may be resolved by way of a patch or hotfix in current or future revisions of the software. However, this particular issue is not currently scheduled for any release.  If you feel this issue has a direct business impact for you and your continued use of the product, please contact your Symantec Sales representative or the Symantec Sales group to discuss these concerns.  For information on how to contact Symantec Sales, please see  http://www.symantec.com Please be sure to refer back to this document periodically as any changes to the status of the issue will be reflected here.
 

 


Supplemental Materials

SourceETrack
Value2411982
Description

Since upgrading firmware in VLS Library, drives are now reported as Missing



Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH162493


Terms of use for this information are found in Legal Notices