Microsoft Exchange 2010 database backup fails with V-79-57344-913 database was not found error.

Article:TECH164615  |  Created: 2011-07-14  |  Updated: 2012-03-07  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH164615
NOTE: If you are experiencing this particular known issue, we recommend that you Subscribe to receive email notification each time this article is updated. Subscribers will be the first to learn about any releases, status changes, workarounds or decisions made.
Article Type
Technical Solution


Issue



 Backup of Microsoft Exchange 2010 databases fail with error given below.


Error



Error in backup job log:

V-79-57344-913 - Backup Exec attempted to back up an Exchange database according to the job settings. The database was not found, however. Update the selection list and run the job again.

Error in SGMON log captured with 'Third party debug output' option shows following error:
 
non-terminal: Starting a command on remote server failed with the following error message : Access is denied. For more information, see the about_Remote_Troubleshooting Help topic.
 

Solution



A hotfix is now available for this issue in the current version(s) of the product(s) mentioned in this article. Refer to the Hotfix link under Related Documents at the end of this article to obtain the hotfix needed to resolve the issue.


Supplemental Materials

SourceETrack
Value2435740
Description

 Exch: Exchange 2010 backups fail with database was not found error when using Remote PowerShell


SourceUMI
ValueV-79-57344-913
Description

 Backup Exec attempted to back up an Exchange database according to the job settings. The database was not found, however. Update the selection list and run the job again.




Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH164615


Terms of use for this information are found in Legal Notices