Cannot login to the Enterprise Vault MAC OSX Client when using linked Microsoft Exchange 2007 mailboxes

Article:TECH165380  |  Created: 2011-07-24  |  Updated: 2011-07-24  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH165380
Article Type
Technical Solution


Environment

Issue



The Enterprise Vault MAC OSX Client will continually prompt for username and password when using a linked Microsoft Exchange 2007 mailbox.


Error



Login failure:
Unknown user or bad password.

Cause



The issue only occurs when using a one-way trust between Active Directory forests or domains.


Solution



Symantec Corporation has acknowledged that the above-mentioned issue is present in the current version(s) of the product(s) mentioned at the end of this article. Symantec Corporation is committed to product quality and satisfied customers.

This issue is currently under investigation by Symantec Corporation. Pending the outcome of the investigation, this issue may be resolved by way of a patch or hotfix in current or future revisions of the software. However, this particular issue is not currently scheduled for any release.  If you feel this issue has a direct business impact for you and your continued use of the product, please contact your Symantec Sales representative or the Symantec Sales group to discuss these concerns.  For information on how to contact Symantec Sales, please see http://www.symantec.com .

Please be sure to refer back to this document periodically as any changes to the status of the issue will be reflected here.

Workaround

The only workaround at present is to setup a two way transitive trust between Active Directory forest or domains.


Supplemental Materials

SourceETrack
Value2374910
Description

Unable to login to MAC EV Client toolbar when user has a Linked Mailbox.



Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH165380


Terms of use for this information are found in Legal Notices