Hotfix for Symantec Enterprise Vault (EV) 10.0 for Microsoft Exchange, Build 1316, some items fail to index due to an 'Object reference not set to an instance of an object' error

Article:TECH176975  |  Created: 2011-12-14  |  Updated: 2014-06-24  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH176975
Article Type
Technical Solution


Issue



Which version of Symantec Enterprise Vault (tm) can this hotfix be applied?
This hotfix can only be applied to the following versions of Enterprise Vault for:

Enterprise Vault, 10.0.0, Build 1316 


Solution



What issue(s) does this hotfix resolve?
When the Indexing process encounters an empty tag for the Display Name or Email Address in the XML Stream of an item, this item fails to index.

 

Which files does this hotfix replace? 

File Name File Version New File Version
EVIndexingContentSource.dll 10.0.0.1316 10.0.0.1329


How to Install this hotfix:

1. Stop the Enterprise Vault Indexing service
2. Backup the following file: EVIndexingContentSource.dll located in the Enterprise Vault installation folder
(which by default is "C:\Program Files\Enterprise Vault", or "C:\Program Files (x86)\Enterprise Vault" on a 64-bit machine).
3. Replace the EVIndexingContentSource.dll file in the installation folder with the version provided in the hotfix
4. Start the Enterprise Vault Indexing Service


How to Uninstall this hotfix:
1. Stop the Enterprise Vault Indexing service
2. Replace the EVIndexingContentSource.dll file with the backup copy
3. Start the Enterprise Vault Indexing Service

 


Attachments

EV_10.0_Hotfix_Etrack_2631257.zip (110 kBytes)

Supplemental Materials

SourceETrack
Value2631257
Description

Failing to index an item because of a null-reference exception




Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH176975


Terms of use for this information are found in Legal Notices