Backup Exec 2010 R3: AVVI restore from an incremental backup set of a virtual machine fails with error - Failed to mount one or more virtual disk images

Article:TECH201706  |  Created: 2013-01-16  |  Updated: 2014-04-21  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH201706
Article Type
Technical Solution


Issue



When attempting to restore GRT data from a successful incremental backup of a virtual machine, the restore may fail with the error below.


Error



Error from Job Log:

Failed to mount one or more virtual disk images:

Debug Logs:

[mounter]            - found 1 fragments in drive XML data from catalogs
[mounter]            - Adding mount file 'VM\VM.vmdk' (2)
.....................
[mounter]            - VDiskMounter::VirtualizeFiles: no files to virtualize
[mounter]            - Error mounting disks (0xe0009741)
[fsys\ntfs\img_pdi]  + img_pdi_attach.cpp (551):
[fsys\ntfs\img_pdi]  | Error mounting disk(s): E_IMG_FS_FAILED_TO_MOUNT_VIRTUAL_DISK (0xe0009741).


Solution



A hotfix is now available for this issue in the current version(s) of the product(s) mentioned in this article. Refer to the Hotfix link under Related Documents at the end of this article to obtain the hotfix needed to resolve the issue.

 

Backup Exec 2010 R3 Rev 5204 Hotfix 212812 (TECH212812).



Supplemental Materials

SourceETrack
Value3053500
Description

AVVI: VDiskMounter::VirtualizeFiles: no files to virtualize




Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH201706


Terms of use for this information are found in Legal Notices