Drives under Robotic Library seen as standalone after a reboot and MISSING DEVICES under Robotic Library

Article:TECH202451  |  Created: 2013-02-05  |  Updated: 2013-07-25  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH202451
NOTE: If you are experiencing this particular known issue, we recommend that you Subscribe to receive email notification each time this article is updated. Subscribers will be the first to learn about any releases, status changes, workarounds or decisions made.
Article Type
Technical Solution


Issue



 When the Media server is rebooted, drives under Robotic Library are seen as standalone and MISSING DEVICES under Robotic Library.


Cause



 This issue is related to the total number of drives.


Solution



A hotfix is now available for this issue in the current version(s) of the product(s) mentioned in this article. Refer to the Hotfix link under Related Documents at the end of this article to obtain the hotfix needed to resolve the issue.

Backup Exec 2010 Rev 5204 Service Pack 3 (TECH203157)

Backup Exec 2012 Rev 1798 Service Pack 2 (TECH203155)
 

 

 


Supplemental Materials

Value3092790
Description

 Drives under Robotic Library seen as standalone after a reboot and MISSING DEVICES under RL.


SourceETrack
Value2871557
Description

 Drives under Robotic Library seen as standalone after a reboot and MISSING DEVICES under RL.





Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH202451


Terms of use for this information are found in Legal Notices