Video Screencast Help
Welcome to Symantec Connect
Solve problems, Share knowledge, Earn rewards.

Connect communities are where Symantec business customers, partners, and employees find solutions, share technical knowledge, and submit product ideas.

Join the conversation with over 344,059 registered members.

FIND
Your Community

Content is grouped in communites around products and topics:

EARN
Rewards

Earn rewards points whenever you participate on Connect.

EXPLORE
IT Trends

Follow conversations about today's IT Trends.

Connect ActivityRSS

updated discussion 13 Jul 2014
Thanks.
updated discussion 13 Jul 2014
There are two problems resulting from the fact that the code responsible for adding layer and global exclude entries via the layer properties window do not check whether the specified path exists before adding the exclude.  This causes the following problems:   . BSOD (STOP: 0x000000D3 in fslx.sys) when the path for a global exclude is invalid.   . Improper processing of ...
new discussion 13 Jul 2014
Hi We installed backup Exec 14 on windows 2008 r2  working fine. we also connected Tape drive HP MSL 2024p  configured fine   What as the Issue.. we installed 3 tape media in to the library.. we can see the 3 tape media.  customer need to take the backup of each server in each tape media. it mean three server 3 media.  how can i configure. in the storage ...
updated discussion 13 Jul 2014
I have some windows 7 pc's and I have to manually stop and start their endpoint protection then go back to Backup Exec and start backup off.  Is there a way around this?
updated discussion 13 Jul 2014
Tapes still apprearing in the media pools even it is ejected
updated idea 13 Jul 2014
I needed contact the customer support for help, and the symantec customer support personnel made a remote connection to my dektop to verify this situation, The keyboard inside of Unerase is dead. Well, the person confirmed that the keyboard does not work effectively inside the application, he tell me that he sent a report to developer team, but they don't warrant nothing. This is my terrible ...
new discussion 13 Jul 2014
Hello!  I created a WF-projects which must autostart using a schedule every 3 minutes. And it does that. But after 5 seconds after each start it starts again. What can be the reason?