Video Screencast Help
Welcome to Symantec Connect
Solve problems, Share knowledge, Earn rewards.

Connect communities are where Symantec business customers, partners, and employees find solutions, share technical knowledge, and submit product ideas.

Join the conversation with over 378,400 registered members.

FIND
Your Community

Content is grouped in communites around products and topics:

EARN
Rewards

Earn rewards points whenever you participate on Connect.

EXPLORE
IT Trends

Follow conversations about today's IT Trends.

Connect ActivityRSS

updated discussion 01 Mar 2015
Hi Support, Please I need your urgent assistance. I am setting up a new NetBackup environment with two NBU 5230 appliances. 1x5230 will serve as the Master/Media server and the other 1x5230 will serve as Media server. The customer provided a private network, where IPs of both appliances can ping each other. However, after successfully setting up the appliance "Master/Media" I also try to setup ...
new discussion 01 Mar 2015
I've tested this with 2 different servers in multiple varying ways. All servers are 2008 R2, fully patched and running BE 2014 SP2 with hotfix 227745 installed.  THE ISSUE: After making making servers manged to my single CAS server I am no longer able to start all serverics on the managed server. Opening backup exec fails and Even ID 57082 is logged: "The Backup Exec Server Service did ...
updated discussion 01 Mar 2015
Previously when I tried to migrate from SEPM 12.1.RU2 to 12.1.RU5 there isue in which some of the Apache files didn't get replaced as result the apache service was not starting. I logged a case with Symantec they were also not able to solve the issue. So I had to move back to RU2. Did anybody face the same issue? Is there any solution for it?