Video Screencast Help
Welcome to Symantec Connect
Solve problems, Share knowledge, Earn rewards.

Connect communities are where Symantec business customers, partners, and employees find solutions, share technical knowledge, and submit product ideas.

Join the conversation with over 415,487 registered members.

FIND
Your Community

Content is grouped by products and topics:

EARN
Rewards

Earn rewards points whenever you participate on Connect.

MEET
New People

Network with people near and far.

Connect ActivityRSS

updated discussion 31 Aug 2015
Hello All, Need to know can SEPM 12.1.5 and its clients, will get virus definition updates even after the license get expired?
updated discussion 31 Aug 2015
Hello Team, I need to download Symantec Endpoint protection manager version 11.0.6005.562 RU6a but didnt get any link. the link which I get is only have Latest new version. Please suggest Regards, Abhijit
updated discussion 31 Aug 2015
Hi, after reading some possible solutions without getting it to work, i hope to get a working answer here... our system-setup has two symantec backup exec servers 15 with direct attachted disks on to different locations. the server on location A is holding the CASO - the server on location B is configured as managed media server and has a connection to a tapelibrary. the two locations are ...
discussion comment 31 Aug 2015
updated discussion 31 Aug 2015
Hi, Just wondering if anyone ever tried BMR restore to Media Server 7.6X, is it a stupid idea? better doing it via P2V? not doing it at all but create new VM machine and install it as media server and add it and decomission to pysical one? I'm lazy and cuorios :) please advice Regards, Itai  
updated discussion 31 Aug 2015
I get the error in the follwing link when trying to restore a SQL database, I have tried creating a new policy with this server name in it but no luck. Any ideas?  As far as I know the licence I have should let me do this, but how can I check this? https://support.symantec.com/en_US/article.TECH27039.html Thanks
discussion comment 31 Aug 2015
updated discussion 31 Aug 2015
I have a couple of components in a workflow project that are custom from the Rest Generator.  The web service they communicate with returns a json formatted result.  I have three Rest components generated from the one integration library. These (the workflow and the components) work well in debug but have problems once published.  I see exceptions as per the below. ...