Video Screencast Help
Welcome to Symantec Connect
Solve problems, Share knowledge, Earn rewards.

Connect communities are where Symantec business customers, partners, and employees find solutions, share technical knowledge, and submit product ideas.

Join the conversation with over 348,570 registered members.

FIND
Your Community

Content is grouped in communites around products and topics:

EARN
Rewards

Earn rewards points whenever you participate on Connect.

EXPLORE
IT Trends

Follow conversations about today's IT Trends.

Connect ActivityRSS

new discussion 21 Aug 2014
Hi   We have one vm policy for that policy we have 107 server to take the backup in that one of the server is hung unable to reboot because snap shot backups are running,so ineed to cancel the schedule how can i stop it.For all server backing up is all local drives.
updated discussion 21 Aug 2014
Hi all, I have a HP 1/8 G2 LTO-5 3000 SAS Autoloader to perform data backup to tape from a server running Windows 2008 R2. The server was installed with Symantec Backup Exec 2012 and linked to the autoloader. I want to know exactly what needs to be done on the BE2012 when I need to replace the tape cartridges in the autoloader. I know how to remove the magazine to replace the tape cartridge ...
updated discussion 21 Aug 2014
hi all:     I was backup some file from my file server a long times ago.now,my tape library slots full,so i want check out some media volume,and keep some other in the tape library,but i don't know how to find that volume.     For example ,i backup a file ,it's name /home/abc.txt,i forget when i was backuped it.how to find which volume contains this file?
updated discussion 21 Aug 2014
Hi.   I got a Dell PowerEdge (BE2014 Media server) server and I plan to add a PowerVault MD 3 (Either MD3200i or MD3260i) series.   However, I don't see the array on HCL on the Disk Targets.   This is what I found on the HCL   "For this basic support, any device recognized and supported by the Windows platform should work with Backup Exec"   Can anyone tell me if these ...
updated discussion 21 Aug 2014
Good day! I installed DLP 12.5 and detection server Network Prevent for Web. I'm trying to integrate it with TMG 2010 Enterprise. I installed symc_tmg_plugin on TMG and configured it. I see in WebPrevent_Access0.log requests GET and POST, but in web console DLP I don't see messages for server Network Prevent for Web. What is the problem? Please, help me!