Video Screencast Help
Welcome to Symantec Connect
Solve problems, Share knowledge, Earn rewards.

Connect communities are where Symantec business customers, partners, and employees find solutions, share technical knowledge, and submit product ideas.

Join the conversation with over 415,487 registered members.

FIND
Your Community

Content is grouped by products and topics:

EARN
Rewards

Earn rewards points whenever you participate on Connect.

MEET
New People

Network with people near and far.

Connect ActivityRSS

updated discussion 28 Aug 2015
Symantec endpoint is flagging cwm_recovery_en.exe as a trojan and I believed it to be a false positive and reported it as such. The results came back informing me that I was wrong.  I find this hard to believe. I have had cwm...exe in my downloads folder for over a year and it didn't get flagged and deleted until today even though the report from symantec states theyve known it as a ...
updated article 28 Aug 2015
The following steps show how to install MySQL 5.6 on a CentOS/RHEL 6 server, create the databases needed by Symantec Mobility Suite, and give a MySQL administrative account with rights to the two databases. The commands listed in a bold font below are intended to be run in the Linux Terminal with root access: 1. Type wget -P /tmp/ ...
updated article 28 Aug 2015
Ensure that openssl is up to date and does not include the heartbleed exploit. 1. Run rpm -q openssl from the Terminal to check what version of openssl is currently installed on the Mobility Suite. The expected result should appear in the following format: # openssl-1.0.1e-16.el6_5.15.x86_64 2. If the Terminal output displays anything ...
new discussion 28 Aug 2015
I've got a 5230 appliance (master/media) in a remote site with mostly VMs being backed up.  I have my VMs configured to be selected by a policy using VIP, and I have Accelerator enabled.  In my VMware policy tab BLIB is enabled (not an option with Accelerator, I think?), I'm using SAN transport with NBD as secondary transport option. My admin console reports that incremental bacukps ...
new discussion 28 Aug 2015
Ok so we do not use DS (yet) and I am cleaning up my package servers after going to 7.5 sp1. I had some packages that were pointing to a static server which is no longer valid and now they use a location on NS which all others are set to.. so general house cleaning that was my doing.. however... DS - Automation Folder is empty and my package servers are saying  retrying ...
new discussion 28 Aug 2015
Recently our tape drive failed so we had to purchase and install a new one. I have only started using Backup Exec 2012 in the last few months so I am by no means a pro. With a little help from Google I got the drive up and running so it shows as usable media in BE. I changed all the storage on our backup jobs to point to the new tape drive and everything seemed fine. As part of my backups I do ...