Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Connect Update #2

Created: 10 Mar 2009 • Updated: 14 May 2014 • 75 comments • Page Views: 32
.peter's picture
+21 25 Votes
Login to vote

 Hi all - a few days ago I wrote about several changes we made in response to feedback this community provided.  Today, we're making several additional changes that I want to make you aware of.

One of the biggest concerns with Connect has been how to navigate to and post forum discussion threads.  We created a very flexible architecture that allowed you to post a forum discussion in more than one product board.  Unfortunately, this caused some confusion.  So, starting today, we are making a few changes to the forums to make them behave more like a traditional forum.  This will, of course, result in the loss of some of that fancy multi-tag functionality, but based on your feedback, ease of navigation is more important.  You asked for it, you got it.  Here's what we are doing:

FORUM LISTING PAGES:  Previously we had one listing page of forum threads for each community.  You would filter based on the product you were interested in.  This was confusing for many of you.  So, we are changing this to a traditional board-based navigation.  You'll select the product you are interested in and ONLY see those products in the list.  You will no longer be able to switch products using the drop-down selector

BREADCRUMBS: Several of you wanted to know how to get back to the list of forum posts you were viewing.  We've added breadcrumb paths to the top of forum detail pages.

imagebrowser image

FORUM PRODUCT SELECTION: Selecting multiple products for a forum thread caused some confusion so in the forums area, you are now restricted to posting the thread to one product board.  You can still tag with multiple topics and versions.  This restriction to one product ONLY applies to forums.  Articles, blogs, videos and other content types can be tagged with more than one product.

NOTIFICATIONS:  Several of you wanted to get e-mail notifications for any new content on a particular product.  We haven't had time to build it directly into the interface in a nice pretty way, but you can now go to the profile area, click the "notifications" button, select "tags."  Then just select which products you'd like to receive e-mail notifications about. (I realize this is rather difficult, we're working on making it easier to get to, but wanted to get the functionality out before we took the time to style it).

imagebrowser image

TIME ZONE SELECTOR: In your profile area you can select which time zone you are in.

MY ACTIVITY: We've added a "my activity" area to the user menu at the top of the page where you can see all your content and how many new comments there are on each.  You can also choose the "all activity" tab on this page and see the newest content across the entire site.

imagebrowser image

We are working on several additional features.  Stay tuned for more details.

Comments 75 CommentsJump to latest comment

Andy Welburn's picture

The few changes you've implemented recently have certainly made it a little easier to navigate around - many thanks.

 

Hopefully there's more to come - e.g. "Read next in list" to save going back & forward?

+13
Login to vote
Joseph Rodgers's picture

.Peter,

 

I just clicked on a link from Google and found myself at the "classic" forum.

https://forums2.symantec.com/syment/board?board.id...

 

For a moment it was nice to be reminded what a technical forum could be.

 

Too bad you can't keep both forums running and sharing content. 

 

-Joe

+9
Login to vote
AdrianC's picture

For a techinical forum full of "intelligent" people.. You would have thought less people would have had trouble navigating. haha. Bless there lil' cotton socks..

 

-EDIT- Yes. It's a light-hearted joke. ;-)

+13
Login to vote
spazzzen's picture

The site is really coming around.  I definitly like that you can now sort by recent posts on the forums page. 

Some more suggestions:

It would be nice to add the ability to sort by recent posts on the Articles section as well. 

Can you move the drop down for selecting which section of information we want to view.  I keep going to click on the forum and the drop down menu keeps going over when I am trying to click.  Maybe thats just me.

Still, I am sure everyone appriciates all the work you guys are doing to keep this forum a great place to go for help and support.  I know I will keep coming here knowing that.

Thanks!

+12
Login to vote
Andy Welburn's picture

Coming from a forum where you 'pulled on all doors that said pull on them' & 'pushed those that said push' it was a little disorientating to find that the normal rules didn't apply!!

 

Even if it wasn't a joke it still made me laugh ;-)

+9
Login to vote
TimBurlowski's picture

 I am thrilled to hear that "traditional board-based navigation" is coming back and coming back soon.

I am looking forward to the day when the same is true for the product blogs. My VP has been asking for the last year when NetBackup has a real fully featured blog - at this point I don't even have a relevant URL anymore.

The flattened approach where none of the postings live in a relevant hiearchy makes navigation very difficult. Think about implementing a navigation paridigm more like The NY Times Article Skimmer. What you have right now is like a newspaper where the headlines, obits, advertisements, comics and want-ads of a newspaper all appeared on the front page of the paper in no special order.

Why wasn't I complaining when you showed me the prototype? Good question. The prototype I saw wasn't quite as full of posts so I didn't visualize the navigation traffic jam. Next time I will pay more attention.

Technical Product Manger Symantec

+5
Login to vote
AdrianC's picture

I'm currently browsing this site with Windows 7 (Internet Explorer) and I've noticed none of the drop-downs are working. By that I mean the "Me" "Create" & (currently) "Inside Symantec" topic notices. Any ideas why?

+6
Login to vote
.peter's picture

 AdrianC - I just tested with WIndows 7 and everything is working for me.  

+6
Login to vote
AdrianC's picture

Ok. Just me then. Machine hasn't been rebooted in over a month of fairly intensive usage. I'll see if that resolves anything. Thanks for giving it a go though.

+5
Login to vote
Jordan's picture

Product blogs would be nice.  Also being able to name your blog something outside of Username's Blogs and to have a calender showing posts.

Right now i'm seeing a bug with my blog.  My Workspace says I have 10 blogs but when I go to https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/jordan I only see one of the ten which is the most recent).

If a forum post solves your problem please flag is as the solution

+6
Login to vote
SAM_SHAIKH's picture

Hi,

 

I am not able to find the tab wherein I can see the total number posts by me or any members.

Pls help.

Rgrds,

SAM

+5
Login to vote
Andy Welburn's picture

Think these have effectively been replaced by:

"Lifetime Points" in the users profile

&

The 'Pieces of Pie'

Both give an indication of how involved the user has been with the forum, blogs, articles etc.

 

+5
Login to vote
Ewentling's picture

When the new site was released, I was less than thrilled.  I've got to say that I am starting to warm up to it a bit with the recent changes and look forward to see what else you guys improve.  I particularly like the quick preview feature in articles and forums.  Would it be possible to have the pages remember how many listings I choose to see?

+5
Login to vote
.peter's picture

Thanks Ewenting - glad you like it.  The "number of listings" setting should be saved in your cookie.  Not sure why it's not working for you.  Perhaps you've got cookies turned off in your browser?  I'll do some testing and let you know if I find anything.

+5
Login to vote
Jordan's picture

I've been trying to use My Unread to track new posts and content in Endpoint virtulization but a lot of content doesn't appear in it.  For example, today someone posted a reply to a blog from last June and while it showed in tracking (because I have a comment in that blog) My Unread says there's nothing new.

I've found over the past week that comments on articles and forum posts slip through and don't show up sometimes on this feature, I've found new forum threads by looking at the forum that weren't in My Unread.  This makes it hard to track comments and questions, especially if someone is posting in an older article that I've never commented on because we can't sort articles by recent comments nor do they always show up in My Unread.

If a forum post solves your problem please flag is as the solution

+4
Login to vote
.peter's picture

 That's strange.  I'll look into that and let you know.

+1
Login to vote
Jordan's picture

Found the problem for at least today's issue with My Unread, I'm not in the Endpoint Virtulization and Management group anymore. In fact I can't find that group in the groups list so I can't join.

But something that would be more useful is allow you to subscribe to specific tags, like products, for My Unread so I could see any tagged Workspace Virtualization and ignore all the management stuff that I don't work with.

If a forum post solves your problem please flag is as the solution

+5
Login to vote
David_Moore's picture

Just a reminder: users (like me) who had an account on both STN and Juice still can't edit their profile.

The error message is "The e-mail address ..................... is already registered."

 

Thanks,

David.

+3
Login to vote
simc-pk's picture

Can you consider disabling (or giving us the option to) the summarizing popup when the mouse hovers over a link in the forum.  I often follow what I read with the mouse pointer and it's starting to bug me that I continually have a popup obscuring the text of the rest of the posts.  It's a minor detail, and maybe no one else feels it's an issue, and in that case I will try to wean myself from the habit.

+6
Login to vote
CommerceSNI's picture

Where did the search content within a product version forum go? It seems like the search is covering the entire product line, such as I want to search the SAV 10 boards, not all AV boards.

+3
Login to vote
USAFA68's picture

 Disregard:  posting entered later under proper forum.

+4
Login to vote
.peter's picture

 Jordan - you can subscribe to any product in the community.  It's hidden at the moment, but check the notifications area of your profile, then click on "topic" you'll find all the subscribe options there.

CommerceSNI - you identified something we are working on as we speak.  Searching by specific products will be added in the future.

David_Moore - David, I'll look into that, we thought we fixed that bug but if you are still experiencing it we'll need to dig a little deeper.

+5
Login to vote
MichelZ's picture

Hi

It seems that I can't save my Timezone settings.
Everytime I revisit the profile configuring thing, the timezone is set to "Africa/Addis Ababa", instead of "Europe/Zurich". (Maybe it's only a display-issue)

Another thing:
If I want to have the Comment Editor as "Plain Text only" all the time, I can't find a setting for it. I have to click on "Plain Text only" for every post... that's annoying :)

Cheers
Michel

+2
Login to vote
MichelZ's picture

Oh, and once I switched to "Plaintext editor", the text on the bottom still reads "Switch to plain text editor", instead of "Switch to WYSIWYG" or something like this. - Just cosmetic.. ;)

And Smilies would be great!!

+4
Login to vote
MichelZ's picture

And the automatic "Subject" thing is not very pretty...

Why not just leave it empty?

 

I will find more! ;)

+6
Login to vote
MichelZ's picture

"Forum analytics" seems to be a bit missleading as well.

Forums Analytics

  • 5222 Forums
  • 17941 Comments

5222 Forums in https://www-secure.symantec.com/connect/backup-and-archiving/forums/enterprise-vault ?

Come on....!

More like

  • 1 Forums
  • 5222 Threads
  • 17941 Posts

Cheers

Michel

+5
Login to vote
MichelZ's picture

On the Frontpage of Connect, on the bottom, where your article is linked, it states "0 Comments", this is definitely not true ;)

If I try to change my profile's picture, it always reverts back to the one I have right now, not to the new one I upload.

I do:
- "Delete Picture"
- Submit
-> Picture is gone
- Upload new one
-> "OLD" Picture is back again, instead of new one

Cheers

+3
Login to vote
MichelZ's picture

Can we disable the "Share this" section?

It's taking up really much space.

And a full-width-view would be great, too!

On my 1920x1200 Screen, about 640 pixels are used for the content, the rest is just wasted... :(

Yes, this was similar in the old forums, but they had a much smaller font, and thus more visible content.

 

Cheers

+4
Login to vote
haim96's picture

speller in text box not work yet... please fix...

+2
Login to vote
riva11's picture

In the Juice was really helpful to see in the frontpage in all Forum discussions.

This feature is missing in Connect, and seem quite a little bit reduced compared to the Juice.

For example, add more space dedicated to the "Popular Discussions" and add a boxe where see the "Latest Posts" ("Community Feed").

I found not really useful in this section the "Poduct", there are other shortcuts or links available. Putting this part in the Forum page, leave less space for other parts.

Paolo

+6
Login to vote
.peter's picture

MichelZ - I'm looking into the time zone issues you identified.  To answer a question regarding your profile picture, after you change it, make sure you hit the "save" button at the bottom of the profile screen.

We are currently working on a fluid design that will take advantage of the full real estate of your screen.

+4
Login to vote
MichelZ's picture

Thanks Peter

The profile picture issue was a caching issue (on Symantec's end), after a while, the picture magically changed from the old to the new one... ;)

Maybe this should be noted somewhere?

Cheers
Michel

+4
Login to vote
Larry Fine's picture

Is there a way to display the real date and time of a post?  "3 weeks 6 days ago" makes my head hurt and is hard to compare to other events & logs that use a real date.

 

And, when browsing a forum (the list of topics/threads) is there any way to turn off (or delay) the balloon popup?  I have to keep moving my mouse to avoid the ballooon getting in my way of reading and center clicking to open a thread in a new tab.

If you find this is a solution for the thread, please mark it as such.

+3
Login to vote
Pascal KOTTE's picture

Hi, I try to remove en entry I create, and I do not find how to? I was thinking be advise to uncheck both "group" and "public" box, but in fact it is like making "public"... So long, no way to delete?
=> OK back 2nd april: I was able to delete... don't ask how, I forgot (using tracking part perhaps?)

~Pascal @ Kotte.net~ Do you speak French? Et utilisez Altiris: venez nous rejoindre sur le GUASF

+3
Login to vote
KSchroeder's picture

...but I can't find a forum area for Recovery Solution anywhere.  I looked in the Backup and Recovery section and the Altiris Client Management areas, no luck...is this being added when the Altiris.com forums are migrated??

Thanks,
Kyle
Symantec Trusted Advisor

For Forum threads, please click "Mark as Solution" if answered.
For all content, please give a thumbs up if you agree with or support the post.

+4
Login to vote
KSchroeder's picture

...but I can't find a forum area for Recovery Solution anywhere.  I looked in the Backup and Recovery section and the Altiris Client Management areas, no luck...is this being added when the Altiris.com forums are migrated??

Thanks,
Kyle
Symantec Trusted Advisor

For Forum threads, please click "Mark as Solution" if answered.
For all content, please give a thumbs up if you agree with or support the post.

+4
Login to vote
Scaht's picture

Yeah, the new site really helped... NOT.

SOS, different day.

0
Login to vote
Jordan's picture

@.Peter

This is for e-mail notifications right?  I'm subscribed to Workspace virtulazation there-- I don't have a topic section under notifications only overview, tags and thread-- and haven't been getting any e-mails at all even though I know comments have been posted. And while e-mails are nice I tend to get a lot at this account so I don't keep connect notifications in outlook and so if I don't immediately go and look at the thread I may forget about it--which is why being able to go to a link on this site to see all I haven't read for a product would be nice.

If a forum post solves your problem please flag is as the solution

+1
Login to vote
.peter's picture

 Jordan - this looks like a permissions issue.  Let me take a deeper look and see if I can get it resolved.

0
Login to vote
KSchroeder's picture

.Peter,

I subscribed to several topics and in my profile configured it for twice daily notifications.  It doesn't seem to be quite right.  Specifically, there are a lot of parts which say "[comment-url" which is then followed by another line with the actual URL after Read More.  Also a brief summary of all the new posts in each thread is included, not sure how necessary that is.  Maybe just say "4 new posts in this thread" or similar.  I suppose it is easier to show than try to explian; sorry for the long paste:

Greetings, KSchroeder.

These are your messages

Updates for Download: Outlook PST File Inventory
- New Comment on Outlook PST File Inventory by mvoeg731 titled Anyone that can help

Read more [comment-url
Read more http://www.symantec.com/connect/downloads/outlook-pst-file-inventory

Updates for Forum: Anyone try BGInfo in a layer?
- New Comment on Anyone try BGInfo in a layer? by Jordan titled So let me see if I

Read more [comment-url
- New Comment on Anyone try BGInfo in a layer? by Gary_L titled When the layer is active the

Read more [comment-url
- New Comment on Anyone try BGInfo in a layer? by Jordan titled That's not good

Read more [comment-url
- New Comment on Anyone try BGInfo in a layer? by Gary_L titled BgInfo link

Read more [comment-url
Read more http://www.symantec.com/connect/forums/anyone-try-bginfo-layer

Updates for Forum: PST Files Inventory using Altris
- New Comment on PST Files Inventory using Altris by jharings titled Have you added the .PST exension in the Auditpls.ini (Inv 6.1)

Read more [comment-url
Read more http://www.symantec.com/connect/forums/pst-files-inventory-using-altris

Updates for Forum: 7.0 Site Server Questions
- New Comment on 7.0 Site Server Questions by jharings titled I believe so

Read more [comment-url
- New Comment on 7.0 Site Server Questions by SonicGT titled hmmm if so that kinda sucks

Read more [comment-url
- New Comment on 7.0 Site Server Questions by SonicGT titled hmmm if so that kinda sucks

Read more [comment-url
- New Comment on 7.0 Site Server Questions by SonicGT titled hmmm if so that kinda sucks

Read more [comment-url
Read more http://www.symantec.com/connect/forums/70-site-server-questions

 

Thanks,
Kyle
Symantec Trusted Advisor

For Forum threads, please click "Mark as Solution" if answered.
For all content, please give a thumbs up if you agree with or support the post.

+5
Login to vote
Jordan's picture

Hey .Peter, another issue. I was looking at the updated forums and sorting by recent replies is showing threads that were weeks old (one is 22 weeks old) with 0 replies at the top.  It would be nice, since you have a way to sort by 0 replies, to not have those show up in the top of recent replies.

If a forum post solves your problem please flag is as the solution

+1
Login to vote
MichelZ's picture

Just saw that at the "My User Points" page, on the bottom, the "Points awaiting moderation:" is empty:

Approved points Balance: 159
Points awaiting moderation:
Net points Balance: 159

Cheers
Michel

+4
Login to vote
.peter's picture

 MichelZ - that should actually be a good thing.  When you post content on Connect, you don't get points automatically, our moderators make sure you are not a robot spamming the site for points.  So at any given time you may have points awaiting moderation.  If the moderators have approved all your points you won't have any awaiting moderation.

PM me if that's not what you were asking and I'll sort it out with you offline.

+2
Login to vote
arjain's picture

I read connect articles through RSS feeds (google reader), when i feel the article is interesting i click on the link through Google Reader and connect page gets open in new tab.

Now if i want to comment/vote, i need to login, so i click on login button located at top of the page.

After login, it redirects to first page. now its very difficult to locate that page through address.

i think when we login to connect, it should display the page in which i am interested (the last open page) not to the welcome connect page.

~ SQA Manual - Crafting tomorrow

If a forum post solves your problem, please flag it as a solution. If you like an article or blog post vote for it.

+3
Login to vote
HaiTHV's picture

My Company  using " Symantec Antivirus 10.2 Client-Server ", now my company  buy  

 Symantec Endpoint Protect 11 " So I can setup upgrade to ?

+4
Login to vote
HaiTHV's picture

My Company  using " Symantec Antivirus 10.2 Client-Server ", now my company  buy  " Symantec Endpoint Protect 11 " . So I can setup upgrade on Sym Antivirus server ? ( not uninstall Antivirus Server )

 

 

+4
Login to vote
KSchroeder's picture

HaiTHV,

Please post your question in the SEP area under Forums.  This thread is for discussing changes to the Connect site.

Thanks,
Kyle
Symantec Trusted Advisor

For Forum threads, please click "Mark as Solution" if answered.
For all content, please give a thumbs up if you agree with or support the post.

+4
Login to vote
KSchroeder's picture

This has been very frustrating for me.  When I click a link out of email notifications, it forces me to login again (as it opens a new tab in IE).  It is like the login cookie (assuming there is one) only works with the initial window you open.  I know several others (in the Trusted Advisors group in particular) have experienced this.

.Peter: is this a known issue, and if so is there an ETA for fixing it?  Thank you!

Thanks,
Kyle
Symantec Trusted Advisor

For Forum threads, please click "Mark as Solution" if answered.
For all content, please give a thumbs up if you agree with or support the post.

+4
Login to vote
.peter's picture

KSchroeder - we are researching a couple of issues related to your logged-in state that we hope to have fixed shortly.  We need to do a bit more testing before we know exactly what is going on.  But it is an issue we are actively working on.

+1
Login to vote
Eshwar's picture

I don't know whether this was pointed out already, when i click on my profile picture icon [on the top of the page, next to - Me], it is redirecting the page to some other person's profile.

Try selecting either of Overview, Articles, Forums etc... buttons on "All of connect" and then try to click on your profile picture icon. It will rediret to either Admin's profile or somebody's profile but not your profile.

Cheers,

Eshwar

+5
Login to vote
cguinn75's picture

does anyone know how to change profile name?

+2
Login to vote
.peter's picture

 cguinn75 - In your profile area (the "me" menu at the top of the page) click the "edit" button at the top of the screen.  You should be able to change your profile name there.

eshwar - That appears to be a new bug.  I'm going to do some research and see if we can get it fixed.

+2
Login to vote
MichelZ's picture

@ .peter

Wouldn't it help with the "stying logged in" when you just change all links in the e-mails to www-secure instead of www?

Certainly it does help in the browser if you don't get the "reply" box on the bottom. (replace www with www-secure)

/Michel

+2
Login to vote
marcogsp's picture

I'm adapting to navigating this site, but there are still some changes I'd like to see.

If I navigate to a post before logging in, and then login, I'd like to be redirected to the post I originally navigated to.

I'd like to see a return to the forums/board organization that was in STN. The search capabilities here are returning too much clutter.  There are still dozens of unanswered posts that are buried in the jumble.  I think more of these posts could get answered if the folks who are familiar with the different aspects of a product could browse directly in those categories.  Some of the samples I remember form the BESR forum were SRD creation, Disaster Recovery--Recovery to different hardware, Installation, Licensing issues.  It might make it more difficult to cross post an issue, but prhaps this could be compensated for in the "Symantec Suggests" column on the right side.  As a member develops a history for participating in certain forums, the info displayed in "Symantec Suggests" could be tailored to reflect that member's expertise and participation interests. The possibility of a post  getting some response would probably increase too.  There are members who would want to opt out of such a tailoring, so they should be given the option to do so.

+3
Login to vote
.peter's picture

marcogsp - great suggestions.  We're currently working to make sure you get redirected to the page you started on when you log in.  It's my biggest annoyance right now!  The other suggestion you make is also valid.  I've added it to the list of considerations for our next forum update.

MichelZ - That's a good suggestion.  we're working out a few issues with the notification system as a whole so hopefully we can fix a bunch of these at the same time.

0
Login to vote
Ron-san's picture

having trouble running manual base back up task with data being sent across the network to a backup comuter. crashes on image

sending it local it run but it takes 6 hours for a simple bckup

 

speed 53mb/min total 5 hours sounds alful slow to me

 

+3
Login to vote
Tejas Shah's picture

See the SEP 11 Migration Guide, it come on the CD/downloads as well.

+3
Login to vote
MichelZ's picture

@meraj2k:

You should discuss this matter in the Endpoint Protection Forums:
https://www-secure.symantec.com/connect/security/f...

Your question will be answered much faster there.
This thread is for Feedback to the Connect site.

Cheers
Michel

+2
Login to vote
Zac Truelove's picture

As instructed previously, I have edited my "Tags" to send notifications immediately, yet I am not receiving any emails whenever posts/comments/replies are made.  Am I missing something?  I'm specifically wanting notifications anytime posts are made to particular forums.

imagebrowser image

+3
Login to vote
MichelZ's picture

I do not receive notifications for new forum posts, too. Only when subscribed to a thread, I get them for individual "comments".

Right now, I'm subscribed to the RSS feed of the Forum I want to monitor.

See here: https://www-secure.symantec.com/connect/get-the-4-...

Cheers
Michel

+2
Login to vote
vithalmaddala's picture

the new site isnt helping. I've been looking for something in packaging but nothing comes up..all I see is backup, ghost blah blah in the search results. and why is packaging sitting under Endpoint and Virtualization?.

Please bring the classic back.

+3
Login to vote
.peter's picture

Regarding notifications - this is a known issue that we are working on.  Here's what's happening:  Due to spam risks, we turned off auto publishing on articles, videos and downloads.  When somebody submits one of these three content types it gets reviewed by a moderator then published.  If notifications are sent out immediately when one of these items is submitted, people would click the link and get to a "page not found error" because the item would still be in moderator review.  So, we had to turn off notification when new items are submitted.  

We are working to modify the notification module to send out an e-mail notification only when the item moves to a published status.  I don't have a date yet, but it is on the top of our list.

+2
Login to vote
Brandon's picture

People aren't getting notifications? I wonder if the Aclient Message Dispatcher Service is running on Symantec Connect Notification Server. Someone should probably check it.

But on a serious note, is it possible to add new post counters next to each product section on the forums frontpage? Something similar to the 'My activity' since last visit thing. With a lack of a "recent postings" section, this would at least be better than how it is now. The popular discussions section is the only thing even close to this.

Also why is there a section for CMS, then separate sections for DS and NS? This is just going to confuse users and end up making it difficult to organize and follow posts.

Besides the forum and its poor layout, navigation, and utterly confusing terms/naming, the site is coming around.

+3
Login to vote
m.w.sachs@post.harvard.edu's picture

I'm new here.

How do I log out?

How do I change my login information?

This goes into some kind of loop when I try to use Firefox.

Will I receive notifications of new posts?

0
Login to vote
KSchroeder's picture

Meraj2K:
Please stop posting technical questions on this thread!  This thread is specifically for feedback on the Connect site.  If you need to create a new thread about SAV, please do so here:
https://www-secure.symantec.com/connect/security/forums/endpoint-protection

Go there and click the blue "Start a new discussion" button.

Thank you!

Thanks,
Kyle
Symantec Trusted Advisor

For Forum threads, please click "Mark as Solution" if answered.
For all content, please give a thumbs up if you agree with or support the post.

+3
Login to vote
Larry Fine's picture

How does one subscribe to a thread without clicking "save" and also posting a blank reply to a thread?

If you find this is a solution for the thread, please mark it as such.

0
Login to vote
arjain's picture

i believe most of the login issues are fixed by cconnect team.
now i am able to browse the pages easliy
nice work team :)

~ SQA Manual - Crafting tomorrow

If a forum post solves your problem, please flag it as a solution. If you like an article or blog post vote for it.

+2
Login to vote
Pascal KOTTE's picture

Hi Sachs, just take a look in the menu up right, clic en "me" ! Yes I know, there is a missing help. But who are reading help guide, less 10% ? ;-)

~Pascal @ Kotte.net~ Do you speak French? Et utilisez Altiris: venez nous rejoindre sur le GUASF

+2
Login to vote
Pascal KOTTE's picture

Hi Larry, I think 1 clic should not be too much to subscribe a thread ? isn't it? :-P Yes, must clic "Save" !

~Pascal @ Kotte.net~ Do you speak French? Et utilisez Altiris: venez nous rejoindre sur le GUASF

+1
Login to vote
.peter's picture

You can also subscribe to a thread by clicking the "subscribe to this post" link at the bottom of the original forum post (not the individual comments).  See the screenshot here:

imagebrowser image

+1
Login to vote
vithalmaddala's picture

Unfortunately we use Altiris at our work place and I am invloved in the rebuild we do not have enough budget to hire somebody to do all the work. So I am having to consult online forums to finish up rest of the work. Working wtih Altiris is just not fun and is very frustrating...and just at the point when I was going to use the forums a lot..this change in the SymConnect came through...and I am getting nowhere. This forum is fully messed up..a search for Notification Server Security Roles brings up nothing even remotely clsoe to my search. Please advise if there are any better places to search for Altiris info. I no longer want to visit this forum. Why is Altiris sitting under Endpoint and Virtualization..doesnt sound to me at all. All it does is confuses people.

Thanks for all your help with the classis forum. it was great.

never coming back.

0
Login to vote
MichelZ's picture

Guys

What I miss is a feature where you can define "assisted solutions".

Sometimes, multiple comments in a forum lead to the definitive solution, and it would be great if they could be marked as such for fast spotting.

Cheers
Michel

+1
Login to vote
MichelZ's picture

Guys, for everyone who is missing the "old" forum, and wants to take a last look before it dies:

https://forums2.symantec.com/syment/

;) ;)

+3
Login to vote
.peter's picture

More details on what is coming in Connect 1.1 is available by clicking here

+3
Login to vote
nicoduca's picture

Thanks a lot for all this information, I need it to do something

Thanks again

Submited by Dietas

-1
Login to vote