Video Screencast Help

Image Installation System Problem

Created: 05 Dec 2011 • Updated: 04 Jan 2012 | 11 comments
Ashish-Sharma's picture
+35 35 Votes
Login to vote

System Client Install with OS Image So same Hardware ID are Present in another System.

Download Filed Under:

Comments 11 CommentsJump to latest comment

W007's picture

Hi Ashish,

I my organisation same problem are occured we have installed system by OS image so some system are receive policy updatation but not be showing in Symantec console. so i have tried this solution.

 

 

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you.

+2
Login to vote
Sumit G's picture

Hi Manish,

   Read this download doc. Hope it will also help to u.

 

https://www-secure.symantec.com/connect/downloads/...

Regards

Sumit G.

+5
Login to vote
Ashish-Sharma's picture

Hi Manish,

Are u checking for your system.

 

 

Thanks & regards

Ashish Sharma

Thanks In Advance

Ashish Sharma

 

 

+2
Login to vote
Parks1's picture

nice docs..

 

Parag

+1
Login to vote
W007's picture

Hi Ashish,

 

I will be revert soon..

I am testing one system he is now showing my SEPM Console

 

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you.

+1
Login to vote
consoleadmin's picture

Vote up

Thanks.

+2
Login to vote
W007's picture

Hi Ashish,

 

My problem resloved for your solution.

thanks......

 

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you.

+1
Login to vote
Ashish-Sharma's picture

Thanks Manish

Thanks In Advance

Ashish Sharma

 

 

+2
Login to vote
A0007's picture

Good to help everyone

+1
Login to vote
Jackie007's picture

Thanks for providing information.

I will be check in my Organization for providing Information.

Thanks....

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you

+1
Login to vote
James007's picture

Good knowladge sharing :)

0
Login to vote