Video Screencast Help

Resolution of Error 10- The environment is incorrect

Created: 21 Dec 2011 • Updated: 28 Dec 2011 | 4 comments
Sumit G's picture
+26 26 Votes
Login to vote

Hi Friends- I have faced the problem in "Symantec Endpoint Protection" Service Starup. When I have tried to Start Service it showing error msg and not getting start

Error Message- "Error 10- The environment is incorrect"

due to that Error Message. Antivirus Defintion is showing in Server with old. (EG- 10-1-1970)

Same issue was on Almost 15 Systems.

I have tried to recover the corrputed defintion but still same Error.

So I have tried some Step from my Side. Then I seen that all the Systems Service is getting Started and Now system are with latest Defintion

Solution Steps are attached in the Document.

Hope it help to you..

Comments 4 CommentsJump to latest comment

Ashish-Sharma's picture

Is it possible that if the system is showing with old date (EG- 10-1-1970), then the service which are you mention in your document is corrupt?

Thanks In Advance

Ashish Sharma

Login to vote
Sumit G's picture

Yes- I have seen this issue only on old date system


Sumit G.

Login to vote
consoleadmin's picture

if Symantec Endpoint Protectio service not getting started then we try this step...

It's to helpful step and simple to troubleshoot


Login to vote
AJ_01's picture

I have tried this document it's helpful to me but i have some systems where defintion are not display on Server, so what can I do there to refelct it update.



Login to vote