Ayuda de vídeo de Screencast

Microsoft office 2010 Installation

Created: 04 Oct 2012 • Updated: 07 Oct 2012 | 14 comments
Se ha solucionado este problema. Vea la solución.

Hi

I am trying to create silent installatin package of microsoft office 2010. I did necessary changes in config.xml also use the below command line

\\server\share\setup.exe /config \\server\share\ProPlus.WW\config.xml

but still i am not getting success. Can any one help me out

Comentarios ComentariosIr al último comentario

el cuadro de los Andrew_Shishkov

Hi,

The easiest way to configure silent installation of MS Office 2010 is to create MSP file using Office Customization Tool. Check this article describing how to do it: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc179097.aspx#Setup.

Thanks,

Andrew.

el cuadro de los CBZ9104

Hi Andrew

I already gone through this article and used command line if i use the above command line it shows Failure return code - 30023

el cuadro de los andykn101

That indicates a problem with your installation source.

Authorised Symantec Consultant (ASC) with Endpoint Management Limited, an Authorised Symantec Delivery Provider based in the UK.

Connect Etiquette: Please "Mark as Solution" posts that fix your problem.

el cuadro de los andykn101

The Symantec Management Agent on a client PC runs in the context of the Local Built-in System account, this has no access to network shares. I don't like installing across a network so i always create a Package in the console to go with the command line.

Otherwise you can use the Advanced options of the Task or Policy to have it run using a domain account that has rights to \\server\share.

One gotcha I found was that you always saw the Office 2010 splash screen even with all silent options selected unless the config.xml was in the root of the package with setup.exe.

Authorised Symantec Consultant (ASC) with Endpoint Management Limited, an Authorised Symantec Delivery Provider based in the UK.

Connect Etiquette: Please "Mark as Solution" posts that fix your problem.

el cuadro de los CBZ9104

Hi andykn101

I am not using network share path, The package is stored on NS server locally

el cuadro de los andykn101

Have you changed the command line to remove the \\server\share stuff?

Can you log on to the machine locally and run setup.exe from the locally cached copy in the Altiris Agent?

Authorised Symantec Consultant (ASC) with Endpoint Management Limited, an Authorised Symantec Delivery Provider based in the UK.

Connect Etiquette: Please "Mark as Solution" posts that fix your problem.

el cuadro de los CBZ9104

Hi

I removed \\server\share and tried but does not work

also i check by setup.exe as well as setup.exe/adminfile, setup.exe/admin but it showing promt that config.xml not found

el cuadro de los andykn101

What happens when it "does not work"? Do you get the same error code?

If you put the config.xml in the same directory as setup.exe that should stop that problem.

Authorised Symantec Consultant (ASC) with Endpoint Management Limited, an Authorised Symantec Delivery Provider based in the UK.

Connect Etiquette: Please "Mark as Solution" posts that fix your problem.

el cuadro de los andykn101

What happens if you put the config.xml in the same directory as setup.exe?

Can you run setup.exe manually?

Authorised Symantec Consultant (ASC) with Endpoint Management Limited, an Authorised Symantec Delivery Provider based in the UK.

Connect Etiquette: Please "Mark as Solution" posts that fix your problem.

el cuadro de los CBZ9104

I didn't try to run setup.exe manually but if I run setup.exe through software delivery using as a command line it gives errro config.xml not found. Necessary changes i done i config.xml and save it is out side of proplus.ww folder

el cuadro de los CBZ9104

Hi

Finally I got success to install MS OFFICE 2010 silent installation through software delivery.

I used below command line and got success

setup /adminfile Updates/MyFile.MSP

SOLUCIÓN
el cuadro de los CBZ9104

The installation got successfull but it giver failure return code 3010 which means restart required.

But if I restart the system after completion of installation in report it still gives failure

el cuadro de los andykn101

You need to edit the Install command in the Software Release to add 0, 3010 as success codes. You could add in 1641 as well; if you explicitly define success codes you have to put the '0' in too.

Authorised Symantec Consultant (ASC) with Endpoint Management Limited, an Authorised Symantec Delivery Provider based in the UK.

Connect Etiquette: Please "Mark as Solution" posts that fix your problem.