Ayuda de vídeo de Screencast
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

URGENT HELP NEEDED!!! CMS 7.1 Installation

Created: 17 Febrero 2013 • Updated: 08 Mayo 2013 | 4 comments
el cuadro de los snm1502
Se ha solucionado este problema. Vea la solución.

Hi,

I am trying to setup a test lab for CMS 7.1. It is getting stuck at database configuration and returns an error:

Could not connect to server SMP\MSSQLSERVER or login failed.

MSSQLSERVER is instance that is created by default.

Environment:
Windows Server 2008 R2 (Evaluation)
SQL Server 2008 R2 (Evaluation) is on box in a different partition.

I am able to ping SMP / SQL from DC.

Both are physical machines.

This is very URGENT. Any help would be great.

AWAITING EARLIEST RESPONSE.

Thanks
snm1502

Comentarios ComentariosIr al último comentario

el cuadro de los snm1502

Hi Ashish,

Thanks for the reply.

I have gone through this post however, hasnt helped.

Please advise.

el cuadro de los andykn101

Can you tell us the things on that other thread you've checked and are OK?

Are you using SQL or Windows authentication for SQL?

Can you connect to SQL using those credentials from SQL Server Management Studio?

Are there any errors in the SQL Error log?

What is the error in the Altiris log?

Authorised Symantec Consultant (ASC) with Endpoint Management Limited, an Authorised Symantec Delivery Provider based in the UK.

Connect Etiquette: Please "Mark as Solution" posts that fix your problem.

el cuadro de los snm1502

Hi Andy,

Thanks for the reply.

It has fixed. Later I identified that the account itself doesnt have appropriate permissions. I know it is a small thing which I missed it. Not sure how?

Thanks

snm1502

SOLUCIÓN