Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

2008 R2 fail install backup remote agent for 2010, error code 1620

Created: 04 Mar 2010 • Updated: 22 May 2010 | 4 comments
This issue has been solved. See solution.

Hi everyone,
I have a 2003 Server with Backup Exec 2010 installed, and I'm having problems installing Remote Agent for 2008 R2 servers.  I've been successful in install the Remote Agent (v13) onto 2008 and 2003 servers perfectly fine, however, installing it on a 2008 R2 has been failing.

I've tried pushing and manually installing RAWSW64 locally on two different 2008 R2, both same errors.  Locally, I've tried using compatiability of setting it to 2008, same error. Run as Admin did not help as well.

Here is the log from the manual install:

warning { color: #CC3333; font-size: 10px; font-family: Verdana,Arial,Helvetica }

caution { color: #FFCC33; font-size: 10px; font-family: Verdana,Arial,Helvetica }

H1 { color: black; font-size: 17px; font-family: Verdana,Arial,Helvetica }

H2 { color: black; font-size: 14px; font-family: Verdana,Arial,Helvetica }

H3 { color: black; font-size: 12px; font-family: MS UI Gothic }

BODY { color: black; font-size: 10px; font-family: Verdana,Arial,Helvetica }

TABLE { color: black; font-size: 10px; font-family: Verdana,Arial,Helvetica }

A { color: blue; font-size: 10px; font-family: Verdana,Arial,Helvetica }

P { color: black; font-size: 10px; font-family: Verdana,Arial,Helvetica }

P.break {page-break-before: always}

function disable()

{

if (document.all)

{

return false;

}

}

document.oncontextmenu=disable;

document.oncontextmenu=new Function("return false");

03-04-2010,11:23:46 : AgentSeqDlgs::AgentInstaller
03-04-2010,11:23:46 : Starting Install
03-04-2010,11:23:47 : RAWS MSI Command Line: EXE_ENVOKED=1 ALLUSERS=1 REBOOT=ReallySuppress INSTALLDIR="C:\Program Files\Symantec\Backup Exec\RAWS" INSTALLLEVEL=100 ADDLOCAL=VFF,VSSPROV,RANT64 TRANSFORMS="C:\Windows\Installer\{B36C9B20-66E5-44EE-B4AF-62833F4F6984}\1033.MST" RAWSADVRTISENAMELIST=caplebu0113; ENABLEADVRT=1 PATCH="C:\Users\ble\Desktop\RAWSX64\Updates\RAWSx642896RHF339930.msp;" VMWAREGUEST = 1 INSTALLUIMODE=1
03-04-2010,11:23:47 : Running Install Mode
03-04-2010,11:23:47 : AgentInstaller::Install_Product_Thread
03-04-2010,11:23:47 : msiexec /i {3B410500-1802-488E-9EF1-4B11992E0440} REMOVE=VSS /qn REBOOT=ReallySuppress
03-04-2010,11:23:47 : Launching MSI: C:\Users\ble\Desktop\RAWSX64\install\media\Symantec Backup Exec Remote Agent for Windows Systems.msi
03-04-2010,11:23:47 : Discovered Total Actions: 0
03-04-2010,11:23:47 : The return code from the MSI is: 1620
03-04-2010,11:23:47 : AgentSeqDlgs::PostInstallActions
03-04-2010,11:23:48 : The return value for Symantec Backup Exec Remote Agent for Windows Systems returned error code: 1620
03-04-2010,11:23:48 : Clean up Symantec installer keys.
03-04-2010,11:23:48 : Cleaning up the symc status key
03-04-2010,11:23:52 : AgentSeqDlgs::Misc_BE_CommonOps
03-04-2010,11:23:52 : The Installation Failed!

help?

Comments 4 CommentsJump to latest comment

PhilRickard's picture

Have exactly the same issue as described.

Tried also to share out the Agent Folders from the Windows 2003 Server and run them from there thinking the push might be the cause what with UAC on Windows.  Still no joy.

Any help woulod be greatfully received.

Phil
Log contents

03-05-2010,03:56:13 : Explorer exists. Launching UI.
03-05-2010,03:56:16 : Executing managed _Setup:
03-05-2010,03:56:16 : \\10.135.8.52\rawsx64\install\_Setup.exe
03-05-2010,03:56:16 : Loading XML from:
03-05-2010,03:56:16 : \\10.135.8.52\rawsx64\install\IFProducts.xml
03-05-2010,03:56:16 : ArgsDataParser::InitDictionary
03-05-2010,03:56:16 : AgentSeqDlgs::RawsDlgSequence
03-05-2010,03:56:16 : Set RAWS Media path: \\10.135.8.52\rawsx64\install\media\
03-05-2010,03:56:17 : RawsDlgSequence::CheckInstMode
03-05-2010,03:56:17 : BEOperations::BE_GetInstalledProdCodeVersion
03-05-2010,03:56:17 : BEOperations::BE_GetInstalledProdCodeVersion
03-05-2010,03:56:17 : Launching UI Install
03-05-2010,03:56:17 : Running in Installation mode
03-05-2010,03:56:17 : AgentSeqDlgs::ADlgWelcome
03-05-2010,03:56:17 : AgentSeqDlgs::ADlgInstallType
03-05-2010,03:56:17 : RawsDlgSequence::CheckInstalledProducts
03-05-2010,03:56:17 : BEOperations::BE_GetInstalledProdCodeVersion
03-05-2010,03:56:17 : BEOperations::BE_GetInstalledProdCodeVersion
03-05-2010,03:56:17 : AgentSeqDlgs::DlgChooseCustom
03-05-2010,03:56:17 : AgentSeqDlgs::ADlgPublishRemoteSrv
03-05-2010,03:56:17 : AgentSeqDlgs::AdlgInstallComplete
03-05-2010,03:56:17 : AgentSeqDlgs::Misc_BE_CommonOps
03-05-2010,03:56:53 : Local Install Agent
03-05-2010,03:57:00 : AgentSeqDlgs::ReadAdvertiseListKey
03-05-2010,03:57:21 : AgentSeqDlgs::ReadAdvertiseListKey
03-05-2010,03:57:21 : 10.135.8.52;
03-05-2010,03:57:29 : AgentSeqDlgs::AgentInstaller
03-05-2010,03:57:29 : Starting Install
03-05-2010,03:57:30 : RAWS MSI Command Line: EXE_ENVOKED=1 ALLUSERS=1 REBOOT=ReallySuppress INSTALLDIR="C:\Program Files\Symantec\Backup Exec\RAWS" INSTALLLEVEL=100 ADDLOCAL=VFF,VSSPROV,RANT64 TRANSFORMS="C:\Windows\Installer\{B36C9B20-66E5-44EE-B4AF-62833F4F6984}\1033.MST" RAWSADVRTISENAMELIST=10.135.8.52; ENABLEADVRT=1 PATCH="\\10.135.8.52\rawsx64\Updates\RAWSx642896RHF339930.msp;\\10.135.8.52\rawsx64\Updates\RAWSx642896RHF340433.msp;" VMWAREGUEST = 0 INSTALLUIMODE=1
03-05-2010,03:57:30 : Running Install Mode
03-05-2010,03:57:30 : AgentInstaller::Install_Product_Thread
03-05-2010,03:57:30 : Launching MSI: \\10.135.8.52\rawsx64\install\media\Symantec Backup Exec Remote Agent for Windows Systems.msi
03-05-2010,03:57:30 : Discovered Total Actions: 0
03-05-2010,03:57:31 : The return code from the MSI is: 1620
03-05-2010,03:57:31 : AgentSeqDlgs::PostInstallActions
03-05-2010,03:57:31 : Cleaning up the symc status key
03-05-2010,03:57:31 : The return value for Symantec Backup Exec Remote Agent for Windows Systems returned error code: 1620
03-05-2010,03:57:31 : Clean up Symantec installer keys.
03-05-2010,03:58:15 : AgentSeqDlgs::Misc_BE_CommonOps
03-05-2010,03:58:15 : The Installation Failed!

PhilRickard's picture

This website describes the MSI error code as the MSI package is Not Valid - http://desktopengineer.com/windowsinstallererrorcodes and scroll down to 1620!

Symantec, please help with this.

Phil

PhilRickard's picture

Just off the phone from Symantex Support Case Ref 484 804 582.

Turns out the RAWSx64 folder downloaded from the Web (the 4 x ISO files) is corrupt.  Its not certain if the corruption is at the source inside Symantecs download server or if the files became corrupt during download.  Anyway.  He compiled a new RAWSx64 folder and placed it on their FTP servers for download, These install perfectly fine.

Hope this all helps.

Phil

SOLUTION
Jason Elwart's picture

Having the same issue. I looked around the FTP site to find this new RAWSx64 folder to no avail.

Can someone provide a link?

thanks,

j