Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Accessing EV reports from the Admin Console

Created: 23 Sep 2013 • Updated: 27 Sep 2013 | 6 comments
Fremont's picture
This issue has been solved. See solution.

When launching reports from the EV Admin Console\Site Name\EV Server Management, the reports are going to the wrong sql server (I am guessing sql server was moved at one point but these are still pointing to the old sql name).

Any idea where that setting is coming from?  The rest of EV is pointing to the correct sql server and everything is running fine.  I reconfigured the reporting component on the SSRS server but it's still doing the sam thing.

Thanks,

Fremont

Operating Systems:

Comments 6 CommentsJump to latest comment

Pradeep_Papnai's picture

Can you please define the exact step, may be via giving screenshot, I cannot see reports if follow you exactly (EV Admin Console\Site Name\EV Server Management, the reports)

Additionally can you please validate if SQL server was moved correctly as per steps given in tech note http://www.symantec.com/docs/TECH35744

RahulG's picture
Rerun the Reporting Configuration utility with the Configure Reporting and deploy or upgrade reports option. Enter the correct name for the SQL Server.

@EV-Counselor

refer http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=HOWTO57212#v19068595

Fremont's picture

Thanks guys.  Already did that and the reports are running on the correct sql server.

However if I launch them from the admin console as described above, they still seem to be going to the old server.  Trying to find out where the info for those pointers is stored.

Thanks,

Pradeep_Papnai's picture

Can you check if directory database have correct URL? Ran following query.

Use EnterpriseVaultDirectory
select * from ReportServerURLSettings
 

Please also look at following forum thread.

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/sql...
 

SOLUTION
Pradeep_Papnai's picture

Is this problem solved now?