Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Activity Monitor

Created: 04 Mar 2013 • Updated: 21 Apr 2013 | 3 comments
This issue has been solved. See solution.

Hi Guys,

I ran a full backup over the weekend. Today I check the activity monitor and I see conflicting results. Out of 97 jobs all completed except 4. When I look at the detailed page of the parent it shows the requested operation was successful. But the time shown is the start time of the job. When I look at the details page of the job itself it is still writing and time is the start time of the job. The current kilobytes written keeps going up indicating that the job is not complete. What is going on?

Operating Systems:

Comments 3 CommentsJump to latest comment

Mark_Solutions's picture

This just shows that the snapshot was successfully created

The child job does still appear to be backing up data

Once the child job does complete and parent job will also then finish

Looks normal to me (though maybe running slow)

Authorised Symantec Consultant

Don't forget to "Mark as Solution" if someones advice has solved your issue - and please bring back the Thumbs Up!!.

SOLUTION
snawaz3's picture

Thanks Mark. It does seem slow to me to. I have 2 drives but the drives are wrting to 4 jobs simultaneously. Can I configure the drives to write to 2 jobs at a time for better thru put?

AttachmentSize
monitor.docx 752.72 KB
Mark_Solutions's picture

It depends what the drives are and where the bottleneck is

If you dont have much network bandwidth then you may not be able to feed the drives enough anyway in which case having a disk backup target would help you the most

Also remember to use some tuning if you can - look at your SIZE_DATA_BUFFERS and NUMBER_DATA_BUFFERS to see if you can tune it more

Lots of factors affect performance

Authorised Symantec Consultant

Don't forget to "Mark as Solution" if someones advice has solved your issue - and please bring back the Thumbs Up!!.