Video Screencast Help

Altiris adl_util fails for bkgrnd shutdown

Created: 07 Nov 2012

Hi,

I am facing issues with adl_util binary which some times fails to execute the shutdown command in  back ground.

I logs it says adl_util bkgrnd shutdown -r -q now but system doesn't gets rebooted. Although the adl_util bkgrnd kill -TERM 3923 works fine everytime.

Any suggestion why this is happening and how can I resolve this issue.

 

[3969 2012-10-31 12:06:28.9572 0026510aee56 adl_session] Debug: ADLAgent will reconnect in 3598 seconds
[4286 2012-10-31 12:06:28.10764 0026510aee56 adl_toolbox] Debug: params: toolbox=./automation.tbx, resource=reply, script=closesession
[4286 2012-10-31 12:06:28.10971 0026510aee56 adl_toolbox] Debug: params: toolbox=./default.tbx, resource=reply, script=closesession
[4292 2012-10-31 12:06:28.19173 0026510aee56 adl_toolbox] Debug: params: toolbox=./automation.tbx, resource=util, script=reboot
[4295 2012-10-31 12:06:28.24161 0026510aee56 logevent] Debug: adlagent automation mode will reboot
[4311 2012-10-31 12:06:28.35947 0026510aee56 logevent] Debug: /opt/altiris/deployment/adlagent/bin/adl_util bkgrnd shutdown -r -q now
[4313 2012-10-31 12:06:28.36812 0026510aee56 logevent] Debug: /opt/altiris/deployment/adlagent/bin/adl_util bkgrnd kill -TERM 3923
[4315 2012-10-31 12:06:28.37694 0026510aee56 logevent] Debug: Exit reboot script
[4292 2012-10-31 12:06:28.37901 0026510aee56 adl_toolbox] Debug: ExecCommand returned: 0, exit status = 0 from script=reboot
[4286 2012-10-31 12:06:28.38094 0026510aee56 adl_toolbox] Debug: ExecCommand returned: 0, exit status = 0 from script=closesession
 
 
 
Regards
-Prateek