Video Screencast Help

altiris agent lost connection

Created: 07 Jul 2013 | 1 comment
liaoyinfeng's picture

hi guy .

i have a problem about altiris agent .i find that  in agent.log  .

 
<event date='Jul 04 14:25:40' severity='4' hostName='CNPEC-N-274630' source='Client Task Agent' module='client task agent.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='2444' thread='3648' tickCount='22925813' >
  <![CDATA[CWin32CTServerDirectConnection.OnExecute():  Lost connection.  Waiting 1 minute to retry]]>
</event>
<event date='Jul 04 14:26:41' severity='4' hostName='CNPEC-N-274630' source='Client Task Agent' module='client task agent.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='2444' thread='3648' tickCount='22986372' >
  <![CDATA[CWin32CTServerDirectConnection::Connect(): Tickle connection to server PE-ALTIRISNS01.gnpjvc.cgnpc.com.cn:50124]]>
</event>
<event date='Jul 04 14:26:41' severity='4' hostName='CNPEC-N-274630' source='Client Task Agent' module='client task agent.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='2444' thread='3648' tickCount='22986372' >
  <![CDATA[CWin32CTServerDirectConnection::Disconnect()]]>
</event>
<event date='Jul 04 14:26:41' severity='4' hostName='CNPEC-N-274630' source='Client Task Agent' module='client task agent.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='2444' thread='3648' tickCount='22987028' >
  <![CDATA[CWin32CTServerDirectConnection.OnExecute():  Lost connection.  Waiting 1 minute to retry]]>
</event>
 
 
the network is normal ,why it losts connection ?
Operating Systems:

Comments 1 CommentJump to latest comment

Alex Bizjajev's picture

Please check state of atrshost and Ctadataload services on NS server (PE-ALTIRISNS01) - both should be started to allow CTA agent work with them. 

Note: If something is wrong wit the network on the client then such errors are expected.

Thank you,

Alex.