Video Screencast Help

Aplication SEPM Console cannot display home,monitors,report pages

Created: 07 Jun 2013 | 5 comments

Hello,

I have a problem, my SEPM console cannot display home,monitor,report pages .. i've tried to download and install java 6 update 14 offline that had been recommended by this link " http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH102328 and http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH96362  but this is not succeeded. anyone, please give me a best solution.

Thanks,
Fikri Reza

Operating Systems:

Comments 5 CommentsJump to latest comment

W007's picture

Hello,

What IE version are you using ?

are you able telnet below port

Port 8445,8014

Check this thread

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/sep...

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you.

honey_jack's picture
Home, Monitors and Reports tabs in the SEPM are blank. Able to reach SEPM Reporting through Internet Explorer
Article:TECH156875  |  Created: 2011-03-30  |  Updated: 2013-01-02  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH156875
Home, Monitors, and Reports tabs are blank in the Symantec Endpoint Protection Manager Remote Console
Article:TECH103832  |  Created: 2008-01-01  |  Updated: 2009-01-11  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH103832

Thread

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/home-monitors-and-reports-pages-do-not-display-sep-manager-remote-console

Thanks & Regard

Honey Jack

If your issue has been solved, please use the "Mark as Solution" for the valid thread.

AjinBabu's picture

Hi, 

Hope you are doing your SEPM's DB's maintenance properly. Normally huge DB volume is creating this kind of issues.

And also follow the link as mentioned above.

Regards

Ajin

Rafeeq's picture

is it on SEPM webconsole or SEPM console on the server? Have you disabled Enhanced security in Internet explorer? if its going through proxy bypass it for local server address.

Chetan Savade's picture

Hi,

Thank you for posting in Symantec Connect.
 
I would be glad to answer your question.
 
This issue is seen with SEP 11.x versions more commonly. Could you please update with the following info.
 
SEPM version details, version details are listed here to cross check: http://bit.ly/m0vOJp
 
IE version 
 
IIS version
 
OS details where SEPM is installed.
 
Issue has occorred suddenly or after doing any changes on Server?
 

Chetan Savade
Sr.Technical Support Engineer, Endpoint Security
Enterprise Technical Support
CCNA | CCNP | MCSE | SCTS |

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helps you.<