Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Are we facing any issues with Connect today?

Created: 01 Sep 2011 • Updated: 17 Jan 2013 | 16 comments
This issue has been solved. See solution.

I see every voting/replying takes not less than 30 to 45 seconds to complete. I did a speed test on my computer and I don't see any abnormality from my end. It is only Connect tab in my browser that is presenting an unusual slowness from today morning.

Discussion Filed Under:

Comments 16 CommentsJump to latest comment

Thomas K's picture

I have been on Connect for the past four hours, and I have not seen any issues or complaints.

 

Thomas

Geneviere's picture

Yes, I've noticed it too. Voting takes around 30 - 45 seconds..

Kiran Bandi's picture

From today morning (7 AM IST), NBU & BE forums are not displaying any content. 

Regards...

Sush...'s picture

Yes Symantec System recovery forum page is not diplaying any contents too.... :(

Hope this piece of Information Helps you... and if it does then mark this response as Solution....!!!

Kevin's picture

Thanks Kiran and Sush...

Caches have been flushed and forums are now back.

Kevin

Marianne's picture

Forums are back, but no new posts or updates/replies are being displayed. Last updates shown are almost 24 hours old...

Supporting Storage Foundation and VCS on Unix and Windows as well as NetBackup on Unix and Windows
Handy NBU Links

Rick D's picture

I created forum content under Endpoint Managment 5 hours ago and it still has not appeared? 

Kevin's picture

New posts and updates should be showing up now.

After the cache flush there was quite of re-indexing that had to occur.

Marianne's picture

NO CONTENTS in any of the forums this morning..........

Supporting Storage Foundation and VCS on Unix and Windows as well as NetBackup on Unix and Windows
Handy NBU Links

CraigV's picture

...I second that.

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

Kevin's picture

1:47 am and I happened across this post ... 

I've cleared the server caches and it appears that the forums are back.

Sorry about the inconvenience.

yang_zhang's picture

My ideas are still in pending status, but, why these two ideas can be viewed and voted by others?

And, the pending time of the published document and download becomes too long....sad

If a forum post solves your problem, please flag it as a solution. If you like an article, blog post or download vote it up.
CraigV's picture

...that's not a problem with Connect...that's the Symantec moderators taking the time to moderate your idea.

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

CraigV's picture

...looks like the issue is back again!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

Marianne's picture

Should be fine now: https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/were...

Supporting Storage Foundation and VCS on Unix and Windows as well as NetBackup on Unix and Windows
Handy NBU Links

SOLUTION