Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrade.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Backup Exec 2010 R3 on Server 2003 installation error

Created: 07 May 2013 • Updated: 08 May 2013 | 5 comments
This issue has been solved. See solution.

Hello,

I have a Backup Exec 2010 R3 DVD after burn the ISO to a physical DVD. I clicked on the "Browser.exe" file from the DVD media to launch Backup Exec Installation. Symantec Backup Exec 2010 DVD Browser did not launch (Symantec logo) after I selected English langauge. I am unable to install it on Server 2003 SP2. But I was trying to test it on Windows 7 and it was working.

Can anyone help?

 

Thanks,

IT Devastation

Operating Systems:

Comments 5 CommentsJump to latest comment

lmosla's picture

Hi, The download may have gotten corrupt.try downloading it again and make sure it is the single full version 3.47 gb download.

CraigV's picture

...if this is the same ISO and it works on Windows 7, try it on another server. If it works there, make sure that any AV on that server you want to install it on is stopped & disabled!

Otherwise try mounting the ISO itself using some ISO mounting software and see if that works.

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

IT Devastation's picture

I disabled AV but it won't work on Server. Let me download it again if work

Sush...'s picture

You can also try to run the setup by browsing the ISO file and the following location:

 

\BE\WinNT\Install\BEx64... and run setup.exe

 

For 32bit server the path will be \BE\WinNT\Install\BE32 ... and run setup.exe

 

Thanks,

-Sush...

 

Hope this piece of Information Helps you... and if it does then mark this response as Solution....!!!

SOLUTION