Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Backup Exec 2014 from BUE2010; job rate dropped

Created: 24 Jun 2014 | 4 comments

I recently upgraded from Backup Exec 2010 R3 SP4 to Backup Exec 2014.

My job rate against a remote server (backing up the virtual machines) was 4500mb/min. Since installing Backup Exec 2014; it's dropped to 3500mb/min.

This has also reproduced on other jobs as well.

Has anyone experienced this problem also? Is there a solution?

Thanks

Operating Systems:

Comments 4 CommentsJump to latest comment

VJware's picture

Was this a one-time occurence of the throughput dropping or has it reduced on subsequent jobs as well ?

Have the remote servers been updated with the BE 2014 remote agents ? Are you backing up to disk or tape ? If tape, are you using symantec drivers ?

SmartiesRock5's picture

It's all to tape and yes- it is the Symantec drivers.

All agents have been updated also.

This has reproduced everytime we back up since the upgrade to Backup Exec 2014.

Laurie_Downey's picture

You could refer to the following documentation that may help to determine possible causes:

Backup Exec 2014 Tuning and Performance Guide: http://www.symantec.com/docs/DOC5481

Laurie Downey

Backup Exec

Advanced Tech Support

Symantec Corporation

www.symantec.com

SmartiesRock5's picture

Hi Laurie,

I've already looked at that and I don't think that applies to me - I don't see anything in there that would've been different from 2010 to 2014. What I'm looking for is to make sure that if this is an issue with Backup Exec 2014 I don't want to upgrade the rest of my sites and roll back if I see decrease job performances.