Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Backup Job keeps running

Created: 04 Jul 2014 | 5 comments

Hi everyone.

I have a strange issue and hope someone can help me out with this.

I have just startet to take backup of some SAP HANA system that are running on SUSE Linux Enterprise 11 (i have backup running on other linux system just fine) 

I have tried different Backup Method and reinstalled the agent and tried on another system (have 3 of them at the moment) (it's just a file backup im tried to do)

It just keep running until i have to cancel it. It take backup up to around 9 TB of data! and the system is about 300-600 GB MAX! and the job rate can go up to about 27.386MB/min :-O 

And the backup is just "dumping" the backup to a network share (synology box)

I have verified our selection list on the system and everything with our guy that know the linux / sap hana system very well.

I have attached 2 files with the logs of one of the tried. Let me know if you have any idea how to solve it or if you want to know some more information and i will look into it :-)

Br

Martin

Operating Systems:

Comments 5 CommentsJump to latest comment

CraigV's picture

Hi,

You need to check the Software Compatibility List for your version of Backup Exec (not mentioned) but I have never seen SAP HANA on it...this might actually be an application supported by NetBackup.

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

Joll89's picture

Hi CraigV,

Oh Backup Exec 2010 R2.

It's just the application running on the SUSE ent 11. Im just tring to do a normal file backup of the suse system :-) So my guess i should be just like some of my other linux system file backup.

CraigV's picture

OK...might want to upgrade to BE 2010 R3 in that case as it fixed a number of issues with the previous 2 versions. Just grab copies of the Data/Catalogs folders on the media server. Once upgraded, update to the latest BE 2010 R3 SP and any additional patches, and then push-install these to your remote servers.

You also need to verify that your version of SUSE is listed on the BE 2010 SCL! Grab the ISO on the link below:





http://www.symantec.com/docs/TECH208601 http://www.symantec.com/docs/TECH208601 http://www.symantec.com/docs/TECH208601 http://www.symantec.com/docs/TECH208601 http://www.symantec.com/docs/TECH208601

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

Joll89's picture

Hi Craig,

Thx for the sugestion. I have tried with another Backup exec server that runs 2010 R3. But the issues is still the same :(

It keep running. Just canncelled the backup after 700gb and it should be max 300 gb :-/

The sus version is listen so that should be fine. We have other systems running just fine.

The Linux Agent im useing is: RALUS_RMALS_RAMS-4164.5

I tried with the new Agent that came with R3: RALUS_RMALS_RAMS-5204.4 However that doesn't public to my media server, So i had to uninstall it and install the other version and then it publiced just fine. 

So anyone that have another sugestion?

Br

Martin

pkh's picture

It could be that the backup is stuck at some opened file. You got to slowly trace which process to shutdown before doing the backup