Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrades.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

backupexec 2012 and exchange 2010

Created: 18 Oct 2012 | 7 comments

I have a new installation of  backupexec 2012 on a 2008r2 server with exchange 2010.  I installed the server agent but when I attempt to create a backup exchange is not in the list of to be selected.  What am I missing the have exchange 2010 so up and get backed up with the server?

Comments 7 CommentsJump to latest comment

AmolZeroCool's picture

You don't see the Exchange resources or you don't see the entire Exchange Server (C drive,

System state)? Have you install Exchange Management tools on the BE media server?

Refer to Exchange Agent requirements http://www.symantec.com/docs/HOWTO24128

Amol

MCITP | STS | SCP 
______________________________________________________________
If this response answers your query, do mark it as a solution
Eric Ellis's picture

Correct when you look in the list c, d, system state, exchange is not listed.  They only have one server and everything including backupexec run off of this single server.

AmolZeroCool's picture

Could you post a screenshot of the selection list.

Amol

MCITP | STS | SCP 
______________________________________________________________
If this response answers your query, do mark it as a solution
AmolZeroCool's picture

Have you installed Exchange Management tools on the media server.

EDIT: From your previous post I am assuming your  Backup Exec and Exchange are running on the

same server.

Amol

MCITP | STS | SCP 
______________________________________________________________
If this response answers your query, do mark it as a solution
Eric Ellis's picture

yes everything is running on the same server.  There is no seperate media server. Yes the management tools are installed.

Christiaan Odendaal's picture

Run the Backup exec support tool and check the exchange permissions.