Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

BE Services of 11D getting failed automatically

Created: 26 Feb 2013 • Updated: 12 Mar 2013 | 9 comments
This issue has been solved. See solution.

Hi all,

 

It is the second time my BE services of 11d is getting failed automatically. because of this reason my all scheduled backup jobs are not going to complete as per scedule. below error is generated in event id

 

Event ID 1000 in the Application Event Viewer Log shows "Faulting application beserver.exe, version 11.0.7170.0, faulting module bedsnt5.dll, version 11.0.7170.0, fault address 0x000000000002af9b."

 

Please help tried to find on http://support.veritas.com/

found link http://www.symantec.com/business/support/indexpage=content&id=TECH164260&actp=search&viewlocale=en_US&searchid=1361876208553

               http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH55658&actp=search&viewlocale=en_US&searchid=1361876208553

 

 but not found proper resolution....

 

thanks..

Operating Systems:

Comments 9 CommentsJump to latest comment

CraigV's picture

Hi,

 

Are you on SP5 with all available patches installed, and have these been push-installed to any remote servers?

If not, do so and try again.

also check and make sure that no AV is perhaps blocking beserver.exe...and if need-be, do a repair of the installation through Add/Remove Programs.

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

VJware's picture

Is Backup Exec 11d fully updated with all patches/hotfixes such as SP5 - http://www.symantec.com/docs/TECH126846  

 

Sush...'s picture

Hello Russell,

    When does the service stops? Does it stops during any backups or when the server is idle?

Also "version 11.0.7170.0" suggest that there is a possibility that Backup Exec is not updated to the latest HFs.

Please download and install the latest SP from the following link if it is not updated:

http://www.symantec.com/docs/TECH126846 : Backup Exec 11.0 for Windows Servers revision 7170 Service Pack 5 Installation Notes.

 

Thanks,

-Sush...

Hope this piece of Information Helps you... and if it does then mark this response as Solution....!!!

Russell S's picture

Hi all...thanks for reply..one more thing i wanted to say  it is a caso server...does it make any change for given solutions by u

Sush...'s picture

If it a CASO server then first you need to update the CASO server and then all the MMS.

 

Thanks,

-Sush...

Hope this piece of Information Helps you... and if it does then mark this response as Solution....!!!

CraigV's picture

No it shouldn't...is this happening on the CASO or the MMS just to be clear?

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

Russell S's picture

Thanks....it is happening on CASO server...do i need to update the MMS as well?

CraigV's picture

1st. CASO

2nd. MMS Servers

3rd. All other remote servers

In this order...

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

SOLUTION
Russell S's picture

Thanks...

 

I have performed the suggested steps on Caso, Mms and remote server and kept under observation till now....it is working fine...