Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

beremote.exe crash

Created: 23 Dec 2012 • Updated: 29 Jan 2013 | 9 comments
This issue has been solved. See solution.

Hi guys, I'm trying to backup hyper-v guest from hyper-v server, the jobs run for a while and than the remote agent crashed. I'm using backup server 2012 by the way.

here is the log in the event viewer

Faulting application name: beremote.exe, version: 14.0.1798.0, time stamp: 0x4f1e02d7
Faulting module name: unknown, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x00000000
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x0000000000730025
Faulting process id: 0x375c
Faulting application start time: 0x01cdddd54f979bb9
Faulting application path: C:\Program Files\Symantec\Backup Exec\RAWS\beremote.exe
Faulting module path: unknown
Report Id: 1d41d9d4-4d6a-11e2-9ec0-9f61e883bcf5

anyone knows how to fix this problem? This error occured for a specific guests only

Thanks

Comments 9 CommentsJump to latest comment

pkh's picture

Have you updated to SP1a and the latest hotfixes?  If not, run LiveUpdate a couple of times to do so.

neaja's picture

Hi pkh, thank you for your reply.

Last time I update to SP1a and the latest hotfixes, the backup server cannot run any job, either it's backup or restore, and then I re-install without installing any update. I'm afraid the same problem will occur if I install the new update.. I've been searching this problem in symantec website but there is no solution for this..

 

Thanks

pkh's picture

If you update to the latest hotfixes and have problems running your jobs, then you should open a support case with Symantec.

Your problem may be fixed by either SP1a or the latest hotfixes.  Without updating to these, then you would not know whether the problem is fixed.

SOLUTION
neaja's picture

Hi pkh, thanks again for the reply

All right, I will try to update to SP1a right away, I will create a new ticket if problem occur.

Thanks!

pkh's picture

After updating to SP1a, don't forget to run LU a couple to get the latest hotfixes.  You should run LU until it says that there is no more update. 

Orionex's picture

You are having " Faulting module name: unknown " We cannot know what is exactely causing the crash 

I advise to uninstall and reinstall the Raws agent manualy , Then Activate the debug mode and launch the job again.

I advise also to run live update in order to get the latest hotfixes .

 

Nabil polska's picture

Your backups are to tape drive or to disk ?

is there some databases ?

there are special HF that fixed Beremote crashs but  Faulting module is known

i suggest to re install the remote agent maybe it's not ine the same version .

BanksyMJ's picture

There has been a new hot fix released for BEremote.exe crashes Tech Article TECH199866. There are also some registry settings and an orphan update available if you still encounter issues after applying the hotfix. To get these you will need to open a support case.

neaja's picture

Hi all, sorry for late reply, but this issue already resolved.

Thanks!