Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Cannot install forms, 'install' button is greyed out.

Created: 28 Feb 2008 • Updated: 19 Mar 2013 | 3 comments
Nick Reeves's picture
This issue has been solved. See solution.

    So we're assuming this is permissions related, but we checked from each of the two Exchange servers, the profile we're trying to upload the forms with has Owner, We've re-synced, waited hours, rebooted the two back-end servers, but no matter what when we get to the part where we want to install the forms the 'install' button is greyed out and we cannot proceed.

Any troubleshooting suggestions?

Thanks in advance,

Nick

Discussion Filed Under:

Comments 3 CommentsJump to latest comment

A Zürcher's picture
Hi Nick
 
This is an Exchange/Outlook permission issue. You do not need to reboot the exchange servers! Check the permission again. And do you have the right folder selected in Outlook when trying to install the forms? (set button)
 
by the way: depending on your version you could use personal forms library and skip this step.
Jochen Köcher's picture
Hello,
it's important that you are the owner of the folder... in Exchange System Manager, don't just verify the Admin permissions, but the Client permissions on this folder.
 
Hope that helps, Jochen.
TonySterling's picture
Is this for EV 2007?
 
I would recommend the following:
 
Within the Exchange Mailbox policy, click the Advanced tab, choose Outlook from the dropdown, set Deploy Forms Locally to Always
 
That way you don't have to deal with Org Forms.  :)
SOLUTION