Video Screencast Help

cannot use a earlier created image

Created: 27 Aug 2012 • Updated: 29 Aug 2012 | 4 comments

Hi all,

 

If you can help me with this it would be fantastic.

 

I having having problems with a re image and here is my situation. 

November 2011 I created and image for a HP desktop and I successuflly reimage a numbers of desktops with this image no problem

August 2012 I have reimaged the same pc with that image and made some very minor change ie Virus dat file security updates. I take and image from this

no problem but when I go to use this image it tells me it corrupted and cannot be used.  The only change since Nov 2011 I I have now a 500 gb hardrive and extra ram.

 

I can fit a 100 gb disk and all works well I can fit a 160 GB disk and all works well.

 

 

I have tried on of my new 500 GB drives in case there was a drive problem but same issue.

 

Can anyone help me please

 

 

Comments 4 CommentsJump to latest comment

CraigV's picture

...what product is this and I will move your query.

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

stevewall's picture

It is Ghost 7.7  and reimage for an XP sp2 pro

CraigV's picture

...moved to the correct forum!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

EdT's picture

Duplicate thread locked

If your issue has been solved, please use the "Mark as Solution" link on the most relevant thread.