Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Can't restore items in Windows SharePoint Services 3.0

Created: 25 May 2010 | 4 comments

I'm trying to restore individual documents and list items in Windows SharePoint Services 3.0 on Windows Server 2008, and it isn't working.  Using Backup Exec 12.5 with the SharePoint Agent installed, I can backup the SharePoint farm successfully with the granular backup option selected.  When I try to restore anything in the content database, the restore job completes successfully, but the items are not restored.

The restore jobs always say they restored 2,878 bytes - much smaller than what I'm trying to restore, and that byte count doesn't vary if I make different restore selections.  There are no error messages anywhere that I can find.  I get the same results whether I backup to disk or to tape.  Restores of files or other SQL databases complete successfully, it's just SharePoint that's acting weird.

Backup Exec 12.5 SP3 with hotfixes 338037, 347786, 340792.

Comments 4 CommentsJump to latest comment

Robert Eriksson's picture

Hi

I have the same problem, have you any more information about this?

Kind regards
Robert

DominikG's picture

Are these elements really deleted or are you trying to overwrite the existing (same) elements for testing?

Consultant
PMCS.helpLine Software Gruppe
www.pmcs.de

follow us on Twitter: PMCS_NBU ; PMCS_BE ; PMCS_EV