Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

CCS Standard Has No Checks?

Created: 28 Feb 2013 | 4 comments

Hi, I created a standard of all of the February 2013 Patches and ran a data collection job - however when I run the evaluation against the standard it is coming back saying the standard has no check.  

Has anyone ever experienced this?  

I also attached a screen shot below.  Thanks!

 

      

Operating Systems:

Comments 4 CommentsJump to latest comment

ChetanK's picture

Hi,

Can we get further details like what all targets were selected for the data collection? Also please let us know which all checks were part of the custom standard created for the this data collection.

Regards,

Chetan

Matt Plourde's picture

Sounds like the job's targets weren't of the same "type" as the checks in that Standard.

An easy way to see is to EDIT the job and try to choose a single asset which you think should be included by navigating to the asset folder where that asset resides. See the asset?

Yes = it's something else

No = see below

Check Target Type: Manage-Standards, click on any check in that standard, "Target Type" tab. Look at what's in there and compare to what you have in:

Check assets: Manage-Assets, click on any asset you think should be included, "Asset Type Properties" tab.

If the target info doesn't match the asset info, you'll see this sort of message.

 

Matt Plourde's picture

Or, it could just be "preconditions" on each check ruling these assets out...

elliev's picture

Thank you for the help.  I will work on this today.  I did find out is is strickly happening with the Patch standards as the compliance standard is reporting fine.  

 

I will keep you posted - thanks again!