Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Client gui not showing green indication

Created: 05 Sep 2013 • Updated: 05 Sep 2013 | 8 comments
vinu283's picture

Hi All,

In some of my clients it is showing yellow indication which means having some problem in client but when i open that gui by giving password it is showing as protected with green indication what might be the problem.

Regards

Vinod Kumar D

Operating Systems:

Comments 8 CommentsJump to latest comment

.Brian's picture

If you hover over the icon in the task tray, what does it say? It should show a message. Does it need a restart? Do you have a component disabled?

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

SameerU's picture

Hi

Repair the SEP client

Regards

Rusty.J's picture

Are all the components updated with the latest definitions.

check in help->. troubleshooting if its reporting to the sepm server.

Regards;

Rusty

AjinBabu's picture

Hi,

What is showing on client GUI is it connected to the SEPM?

All definitions are getting updated from SEPM.

Check the communication between client and server.

Regards

Ajin

vinu283's picture

HI All,

It is not showing any message and all definitions are upto date and only few clients having this problem.

repair also not giving any solution. if i re install that client it is showing green for some time and then after

some time again same problem. there is no communication problem betwen clien and server.