Video Screencast Help

Client not connecting with SEPM after Upgrading to 12.1.2015

Created: 05 May 2013 • Updated: 15 May 2013 | 13 comments
This issue has been solved. See solution.

HI,

After upgrade SEPM from v 12.1.100 to v 12.1.2015 , some groups not connecing with SEPM but just 2 groups connecting!

Does anyone know how to fix this?

 

Thanks

Operating Systems:

Comments 13 CommentsJump to latest comment

K33's picture

hi,

check this

Restoring client-server communications with Communication Update Package Deployment

 

Article:HOWTO81109 | Created: 2012-10-24 | Updated: 2013-01-30 | Article URL http://www.symantec.com/docs/HOWTO81109

 

.Brian's picture

What is the heartbeat set to? The clients may take some time to connect back depending on the heartbeat time.

If you right click the icon and "Update Policy" do they re-connect?

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

technical_specialist's picture

Try to replace the sylink file on one client and confirm it working or not?

Symsys's picture

i'm tried to replace sylink but still not connecting with SEPM

.Brian's picture

Enable sylink logging and let it run thru a few heartbeats so it picks up enough info to troubleshoot. Post the log here for review if you want

How to enable Sylink debugging for the Symantec Endpoint Protection 11.x and 12.1 client in the Windows Registry

Article:TECH104758  |  Created: 2008-01-18  |  Updated: 2013-02-26  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH104758

 

Is therre anything special about these groups compared to the ones connecting? Firewall or proxy in place?

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

Symsys's picture

the problem has been fixed by following the below artical :

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH161964

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/migrated-121-ru2#comment-7989691

Please advise is stopping the IIS (ISAPI) proxy will effect on any other service and what's the benift of using Apache Server and how i can manage it ?

 

Thanks

.Brian's picture

Apache replaced IIS in 12.1 so it is no longer needed.

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

consoleadmin's picture

 

 

IIS is not required in Symantec Endpoint Protection v. 12.1, as it is replaced with Apache.
 

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/iis...

 

Thanks.

Ch@gGynelL_12's picture

Did the SEP client status shows offline when checking it manually?

 

Regards,

JM

Prashant Katti's picture

Hi,

Does the SEP client always does not connect or there is intermitent loss of connections between the servere and clients?

Do you use a proxy setup for client server connection?

Thanks.

Prashant katti