Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

clients not auto upgrading or taking extremely long times.

Created: 15 Mar 2013 | 6 comments

I am trying to auto upgrade my clients from 11.0.6200 to 12.1.2. I am expeiecning extremely slow upgrade times. My hearbeat interval is set to 1hr Pull mode. Sometimes the clients will upgrade ok, but most of the time they do not.I am deploying to both 32 and 64 bit clients, albeit in seperate groups with seprate assigned installers. I can use the built in client deployment wizard, as well as the other remote push deployment wizard, so the issue seems to be with the auto upgrade feature. 

 

communications file is attached.

Operating Systems:

Comments 6 CommentsJump to latest comment

.Brian's picture

Did you set an upgrade schedule or leave it unchecked?

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

davek8814's picture

initally I ddi not set an upgrade schedule, as it appeared some clients were getting the upgrade without it. I have since set one but so far, no clients are indicating a reboot is neccessary. 

 

SebastianZ's picture

Can you enable the sylink.log debugging on one of the affected machines?:

http://www.symantec.com/docs/TECH104758

davek8814's picture

sorry for the delay-

I came in this morning and with the exception of two machimes, all have seem to have finally gottten their upgrade (I added the packages on Friday morning/early afternoon and I did not check untill Monday morning)

 

I will try and enable the sylink debugging-

 

how long should I run it for?

.Brian's picture

Make sure it runs at least until the client checks in. We need to see the client/server communication.

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.