Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Comprehensive Risk Report failing

Created: 07 Feb 2013 | 4 comments

When I run a Comprehensive Risk Report, I get the following response:

Fire or Directory Was Not Found
The requested file or directory could not be located.

The other reports run fine.

Comments 4 CommentsJump to latest comment

.Brian's picture

What version of SEPM?

If 11.x, see this

Reporting Troubleshooting in Symantec Endpoint Protection (SEP) 11.x

Article:TECH105617  |  Created: 2008-01-13  |  Updated: 2010-01-22  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH105617

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

Rafeeq's picture

Check this document

Error: Query failed when running Comprehensive Risk Report for 24 hours

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH136691
SebastianZ's picture

Most likely permission issue - have a look at the two articles below:

"File or directory not found" errors when viewing the Home, Monitors or Reports pages in the Symantec Endpoint Protection Manager Console.

http://www.symantec.com/docs/TECH96037

An error is displayed when creating a Top Risk Detections Correlation report in the SEPM

http://www.symantec.com/docs/TECH192655

Another similar thread - where the reinstallation of IIS was the solution:

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/reporting-lot-reports-or-quick-reports-showing-file-or-directory-was-not-found#comment-2684631

James-x's picture

Hello ed16,

Could you please reproduce the issue, gather scm-server-0.log (Default location: C:\Program Files (x86)\Symantec\Symantec Endpoint Protection Manager\tomcat\logs) and post it here so I can look at it?

Regards,

James

The Symantec Endpoint Protection Knowledgebase

Please remember to mark the post which resolved your issue as the solution!