Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Connecting NETAPP to Enterprise Vault environment

Created: 11 Sep 2013 • Updated: 26 Sep 2013 | 6 comments
This issue has been solved. See solution.

I am working on a project to move EV placeholders from Windows fileservers to a NETAPP device.  I have read the documentation on using the FSAUTILITY.  My concern is getting the Netapp into the EV environment.  I could not find much documentation on either Symantec's site or Netapps's site about this.  Any specific details would be appreciated.

Operating Systems:

Comments 6 CommentsJump to latest comment

Rob.Wilcox's picture

Did you look at Chapter 5 in the Setting up File System Archiving Guide that comes on the EV media?

GabeV's picture

Hi margiev,

We have technotes and documentation with steps-by-steps instructions to add a NetApp filer as a FSA target. Take a look at this TN:

Adding a NetApp filer as an archiving target
http://www.symantec.com/docs/HOWTO58080

You need to setup the permissions in the NetApp before adding the filer to the VAC:

Setting the permissions for FSA on a NetApp filer
http://www.symantec.com/docs/HOWTO56366

Since you can't install the placeholder service in a NetApp filer, this service runs in the Enterprise Vault server. Look at the technotes above for more details.

I hope this helps.

“Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.”–Winston Churchill

SOLUTION
GabeV's picture

Hi margiev,

Do you have any updates on this thread? Do you need more assistance regarding this topic? If not, please mark the post that best solves your problem as the answer to this thread.

“Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.”–Winston Churchill

margiev's picture

Thanks for your help.  The documents listed above all helped in getting this set up.   Everything connected very smoothly.

GabeV's picture

Glad that you could add the NetApp to the Enterprise Vault environment with no issues. Please mark the post that best solves your problem as the answer to this thread.

“Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.”–Winston Churchill