Video Screencast Help

content updated !!! but what???

Created: 18 Nov 2013 • Updated: 05 Feb 2014 | 4 comments
captain jack sparrow's picture
This issue has been solved. See solution.

Hi Connect Admins

After returning from short leave, i looked at myprofile in connect and found many content as updated, was surprised i missed many things... but when surfed through found nothing more in it which should seem as UPDATED.

Always wondered whenever there are updates count seen under content (1 new or 2 new etc.) Hyperlink doesn't actually takes to what is new rather it takes me to post which was update.

Team pls look into it. Also would request if behaviour can be changed if sounds justifiable. :-)

 

Operating Systems:
Discussion Filed Under:

Comments 4 CommentsJump to latest comment

Marianne's picture

I cannot say that I have seen the same?

Maybe good idea if you post screenshots of what you are seeing?

Supporting Storage Foundation and VCS on Unix and Windows as well as NetBackup on Unix and Windows
Handy NBU Links

captain jack sparrow's picture

hi marianne

have attached for new . ( i guess vote up/down was updated; not pretty sure)

 

 

connect updates.png

 Cheers !!!

CJS

 

g_lee's picture

it looks like several (/most/possibly all?) blog entries seem to have been updated last week - looks like the update is possibly metadata as part of / due to the site changes?

see also: https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/conn...

If this post has helped you, please vote or mark as solution

SOLUTION
_Brian's picture

I saw the same thing. Didn't think much of it as I figured some small updates were made.

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.