Video Screencast Help

A couple of clients have a picture with a red circle with an x in it and a yellow arrow pointing down.

Created: 18 Jan 2013 • Updated: 18 Jan 2013 | 13 comments
This issue has been solved. See solution.

What does this mean? The definitions are up to date, the only thing I see is that the Sonar definitions are about 11 days old.

If this is what is causing it, how do I get the Sonar to update, if not, what is causing this?

OS = Windows 7 64 Bit

Comments 13 CommentsJump to latest comment

.Brian's picture

And you confirmed it is pointing to the SEPM? If so, delete it in SEPM and let it check back in. Should show up correctly than.

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

.Brian's picture

It means the deployment failed for some reason. Can you check the machine to see what happened? Post the SEP_INST.log in %temp% if you can.

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

The Conquistador's picture

stopProtectedService: SetTimeOut call success ms:300000
stopProtectedService: Before call PrepareStopService.
stopProtectedService: PrepareStopService() call failed.
CustomAction StopSMC returned actual error code 1603 (note this may not be 100% accurate if translation happened inside sandbox)
MSI (s) (08:74) [10:23:17:799]: User policy value 'DisableRollback' is 0
MSI (s) (08:74) [10:23:17:799]: Machine policy value 'DisableRollback' is 0
Action ended 10:23:17: InstallFinalize. Return value 3.
MSI (s) (08:74) [10:23:17:810]: Executing op: Header(Signature=1397708873,Version=500,Timestamp=1110463201,LangId=1033,Platform=589824,ScriptType=2,ScriptMajorVersion=21,ScriptMinorVersion=4,ScriptAttributes=1)
MSI (s) (08:74) [10:23:17:810]: Executing op: DialogInfo(Type=0,Argument=1033)
MSI (s) (08:74) [10:23:17:810]: Executing op: DialogInfo(Type=1,Argument=Symantec Endpoint Protection)
MSI (s) (08:74) [10:23:17:811]: Executing op: RollbackInfo(,RollbackAction=Rollback,RollbackDescription=Rolling back action:,RollbackTemplate=[1],CleanupAction=RollbackCleanup,CleanupDescription=Removing backup files,CleanupTemplate=File: [1])
MSI (s) (08:74) [10:23:17:811]: Executing op: ActionStart(Name=StopSMC,Description=Stopping Symantec Management Client,)
MSI (s) (08:74) [10:23:17:811]: Executing op: ProductInfo(ProductKey={C2103AF2-E66C-446B-9791-9207840EC821},ProductName=Symantec Endpoint Protection,PackageName=Sep64.msi,Language=1033,Version=201394143,Assignment=1,ObsoleteArg=0,,,PackageCode={FCBCA23E-67D3-469D-9B7C-03580B8BC8B5},,,InstanceType=0,LUASetting=0,RemoteURTInstalls=0,ProductDeploymentFlags=3)
MSI (s) (08:74) [10:23:17:812]: Executing op: ActionStart(Name=CloseUI,,)
MSI (s) (08:74) [10:23:17:812]: Executing op: ActionStart(Name=setiCollect_StopService,Description=Gathering detailed information,Template=[1])
MSI (s) (08:74) [10:23:17:813]: Executing op: CustomActionRollback(Action=setiCollect_StopService,ActionType=1345,Source=BinaryData,Target=setiCollect,)
MSI (s) (08:68) [10:23:17:816]: Invoking remote custom action. DLL: C:\Windows\Installer\MSI2DA0.tmp, Entrypoint: setiCollect
IDC::AdditionalLogging  Failed to set property IdcXmlPath to C:\Windows\Temp\idc.xml (6)
IDC::AdditionalLogging '"C:\Windows\TEMP\2756d865-562a-4c16-a6c7-1fec27c0f907\setiCollect.exe" -d "C:\Windows\TEMP\database.db"' ran and returned 0

.Brian's picture

If it is correctly installed on the client, delete it in SEPM and force it to check back in. Should show up correctly.

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

SOLUTION