Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Deploy images fail when using x86 automation

Created: 02 Aug 2013 • Updated: 02 Aug 2013 | 1 comment
This issue has been solved. See solution.

I recently applied rollup 6.  Upon completion, all deploy image tasks are failing when booting to the WINpe 2.0 x86 automation boot disk with below errors from clientimagedeploy.log.  As as a side but most likely indicative of the issue note, I do not experience this issue when using a WINpe 2.0 x64 automation boot disk.

[2013/08/02 15:14:52.82 1896:1524 2] AnswerFile.cpp@1010 Called CreateAnswerFile(X:\unattend.xml)

[2013/08/02 15:14:52.82 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@275 Call CopyAnswerFileToProduction() function to copy answerfile to target machine.
[2013/08/02 15:14:52.82 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@281 checking isVista
[2013/08/02 15:14:52.82 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@285 isVista=Windows 7 Enterprise Service Pack 1
[2013/08/02 15:14:52.82 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@975::CopyAnswerFileToProduction()
[2013/08/02 15:14:52.82 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@991 Input @exe=(null)
[2013/08/02 15:14:52.82 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@517 ClientCaptureImage::GetSharePointPath()
[2013/08/02 15:14:52.82 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@531 Input @serverName=TaskServerName.domain.dom
[2013/08/02 15:14:52.82 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@548 Input @authenticationPoint=\Deployment
[2013/08/02 15:14:52.82 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@559 Server and share=\\TaskServerName.domain.dom\Deployment
[2013/08/02 15:14:52.82 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@1011 Input @path=(null)
[2013/08/02 15:14:52.82 1896:1524 0] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp:1022 Sleeping for 20 second and then searching the config file to get production system drive...
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 0] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp:1270 Config file not found in all available drives.
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 0] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp:1031 Production system drive not found.

[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp:1195 OS Architecture is 32-bit, Using 32-bit Firm Tool...
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@1197 Firm tool path = \Task Handler\  
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@1061 Call CreateAProccess(\\TaskServerName.domain.dom\Deployment, \Task Handler\firm.exe,  copy X:\unattend.xml d1p*:\windows\panther\unattend.xml)
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 1] ****** ExecuteClass:: In ExecuteCommandNoUser ******

[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 1] ExecuteClass::Module Name = \\TaskServerName.domain.dom\Deployment\Task Handler\firm.exe

[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 1] ExecuteClass::Commandline =  copy X:\unattend.xml d1p*:\windows\panther\unattend.xml

[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] ExecuteCommand.cpp@128 calling ExecuteClass::ExecuteCommandNoUser().

[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] ExecuteClass::@161 Application Name is NOT NULL.

[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] ExecuteClass::@174 Command line is NOT NULL.

[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] ExecuteClass::@194 nResult =0 ,dwExitCode=0

[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 1] 潣浭湯畜楴屬硅捥瑵䍥浯慭摮挮灰@217 - ExecuteClass Exception -Reason=Unable to create new process value=4, error=6
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 0] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@88 Child Process returned an error value=6, error=183
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@905::CopyIniFileToProduction()
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@922 Input @exe=firm.exe
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@938 Input @path=\Task Handler
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@517 ClientCaptureImage::GetSharePointPath()
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@531 Input @serverName=TaskServerName.domain.dom
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@548 Input @authenticationPoint=\Deployment
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@559 Server and share=\\TaskServerName.domain.dom\Deployment
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp:1195 OS Architecture is 32-bit, Using 32-bit Firm Tool...
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@1197 Firm tool path = \Task Handler\  
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@956 Call CreateAProccess(\\TaskServerName.domain.dom\Deployment, \Task Handler\firm.exe,  copy "X:\Program Files\Altiris\Altiris Agent\PECTAgent.ini" "PROD:\boot\altiris\iso\@inject@\Program Files\Altiris\Altiris Agent\PECTAgent.ini")
[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 1] ****** ExecuteClass:: In ExecuteCommandNoUser ******

[2013/08/02 15:15:12.97 1896:1524 1] ExecuteClass::Module Name = \\TaskServerName.domain.dom\Deployment\Task Handler\firm.exe

[2013/08/02 15:15:12.112 1896:1524 1] ExecuteClass::Commandline =  copy "X:\Program Files\Altiris\Altiris Agent\PECTAgent.ini" "PROD:\boot\altiris\iso\@inject@\Program Files\Altiris\Altiris Agent\PECTAgent.ini"

[2013/08/02 15:15:12.112 1896:1524 2] ExecuteCommand.cpp@128 calling ExecuteClass::ExecuteCommandNoUser().

[2013/08/02 15:15:12.112 1896:1524 2] ExecuteClass::@161 Application Name is NOT NULL.

[2013/08/02 15:15:12.112 1896:1524 2] ExecuteClass::@174 Command line is NOT NULL.

[2013/08/02 15:15:12.112 1896:1524 2] ExecuteClass::@194 nResult =0 ,dwExitCode=0

[2013/08/02 15:15:12.112 1896:1524 1] 潣浭湯畜楴屬硅捥瑵䍥浯慭摮挮灰@217 - ExecuteClass Exception -Reason=Unable to create new process value=4, error=6
[2013/08/02 15:15:12.112 1896:1524 0] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@134 Child Process returned an error value=6, error=183
[2013/08/02 15:15:12.112 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@1105 Output @errorMessage=Child Process returned an error
[2013/08/02 15:15:12.112 1896:1524 2] apps\DeploymentClient\ClientImageDeploy\Tcube_ClientImageDeploy.cpp@1114 Imaging completed. Failure return!!

Operating Systems:

Comments 1 CommentJump to latest comment