Video Screencast Help

The directory or file was not found, or could not be accessed.

Created: 24 May 2013 | 4 comments

Hi together, 

 

prob. someone already asked for this, but I must admit that I do not have any experence in backups and have problems understanding the fixes. 

We are working with sbs2008, and the hd ran full. A litle look of mine, and I found out, that the sharepoint database blew up (30 GB). My failure, I stoped the databse and copied the two files on another hd. Since this time, the backup doesnt work anymore: 

Sichern- \\SERVER\Microsoft Information Store\Second Storage Group 
Verzeichnis 
Unknown
 wurde nicht gefunden, oder es war kein Zugriff möglich.

Im Verzeichnis befindliche Dateien oder Unterverzeichnisse werden nicht gesichert.

Verzeichnis  wurde nicht gefunden, oder es war kein Zugriff möglich.

Im Verzeichnis befindliche Dateien oder Unterverzeichnisse werden nicht gesichert.

V-79-57344-65055 - AOFO: Initialisierung fehlgeschlagen: "Suchinstanz\Index files 1 (SERVER\d6004018-201c-4e8b-ae5c-827097577c59)". Advanced Open File Option verwendet: Nein.

Fehler im Snapshot-Provider (0xE000FE1F): Gerät nicht gefunden.

Ausführliche Angaben finden Sie in der Windows-Ereignisanzeige.

Verzeichnis 
Unknown
 wurde nicht gefunden, oder es war kein Zugriff möglich.

Im Verzeichnis befindliche Dateien oder Unterverzeichnisse werden nicht gesichert.

Verzeichnis  wurde nicht gefunden, oder es war kein Zugriff möglich.

Im Verzeichnis befindliche Dateien oder Unterverzeichnisse werden nicht gesichert.

Verzeichnis 
Unknown
 wurde nicht gefunden, oder es war kein Zugriff möglich.

Im Verzeichnis befindliche Dateien oder Unterverzeichnisse werden nicht gesichert.

Verzeichnis  wurde nicht gefunden, oder es war kein Zugriff möglich.

Im Verzeichnis befindliche Dateien oder Unterverzeichnisse werden nicht gesichert.

Verzeichnis 
Unknown
 wurde nicht gefunden, oder es war kein Zugriff möglich.

Im Verzeichnis befindliche Dateien oder Unterverzeichnisse werden nicht gesichert.

Verzeichnis  wurde nicht gefunden, oder es war kein Zugriff möglich.

Im Verzeichnis befindliche Dateien oder Unterverzeichnisse werden nicht gesichert.

 

Sichern- SERVER\KASPERSKY
V-79-57344-65085 - Es trat ein Problem bei der Ausführung der Datenbank-Konsistenzprüfung auf. Database 'SharePoint_Config_ad568963-5033-41a9-9033-8fb30239fdbe' cannot be opened due to inaccessible files or insufficient memory or disk space. See the SQL Server errorlog for details. V-79-57344-65085 - Es trat ein Problem bei der Ausführung der Datenbank-Konsistenzprüfung auf. Database 'ShareWebDb' cannot be opened due to inaccessible files or insufficient memory or disk space. See the SQL Server errorlog for details.

 

Sichern- SERVER\MICROSOFT##SSEE
V-79-65323-945 - Fehler bei Anfrage an Datenbank SharePoint_Config_ad568963-5033-41a9-9033-8fb30239fdbe. V-79-65323-945 - Database 'SharePoint_Config_ad568963-5033-41a9-9033-8fb30239fdbe' cannot be opened due to inaccessible files or insufficient memory or disk space. See the SQL Server errorlog for details. V-79-65323-945 - Fehler bei Anfrage an Datenbank ShareWebDb. V-79-65323-945 - Database 'ShareWebDb' cannot be opened due to inaccessible files or insufficient memory or disk space. See the SQL Server errorlog for details.

Meanwhile I copied the two files back, and found the Bugfix from MS for the problem, but the backup still doesnt run. Do you have any ideas? 

Thx, NicSt

Operating Systems:

Comments 4 CommentsJump to latest comment

CraigV's picture

...have you tried to create a new selection list and then reselect the Information Store?

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

NicSt's picture

Thx, for your answer, CraigV.

No, I didnt, but I can try tomorrow. With the same settings?

CraigV's picture

Nic: Shouldn't be an issue, but also refer to the TN below fo the SQL error...

http://www.symantec.com/business/support/index?pag...

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

NicSt's picture

Craig, it is: I re- and detached the databases also, now everything seams to work again....