Video Screencast Help

DLO doesn`t work

Created: 08 Mar 2011 • Updated: 29 Mar 2011 | 7 comments
This issue has been solved. See solution.

Hi everyone. I`ve got a problem with Desktop Laptop Option feature. I installed feature from Tools > Install Option and License Keys on this Media Server. I checked Desktop and Laptop Option (5 users included), then Next button, again the same. In summary tab i see in Feature table DLO.

After that, I run Symantec Backup Exec, go to tools and I can`t clik Desktop and Laptop Option because is graeyed out. I restarted all services backup exec, restart server and the situation is the same. Can anybody have an solution ? Thanks for help.

Comments 7 CommentsJump to latest comment

Dev T's picture

 Go to tools-->Install agents and options-->Select DLO and add the remote workstation

Its a best practice to have a "Support Contract" with Symantec...
 

kajtek's picture

Look at the picture, I can`t click DLO to manage workstations.

On the test enviornment evertything is ok.

Regards

kajtek MCP,MCSA.MCTS

kajtek's picture

Attach

pic1.jpg pic2.jpg

Regards

kajtek MCP,MCSA.MCTS

Sym_Tech's picture

I assume DLO has not been installed properly even though it shows that it has. Run through the install again. If DLO is checked, uncheck it, complete the installation wizard. This will uninstall DLO if at all there are some remnants present. After that, run the install wizard again and select DLO and continue with the installation wizard.

Hopefully after this, you should have DLO installed. Let me know how it goes.

Regards,
Sym_techie

** Please mark it as a solution if this post resolves your query **

kajtek's picture

I did as you wrote, the same situation as before. Any another ideas ?

Thanks for help.

Regards

kajtek MCP,MCSA.MCTS

kajtek's picture

Ok. Now I have DLO in Symantec Console (restart server help - after re-install), but i cannot to start DLO Administration Service > the error is: Error 1053: The service did not respond to the start or control request in a timely fashion. Please help.

Regards

kajtek MCP,MCSA.MCTS

kajtek's picture

Solution is: remove from registry (HKLM > SOFTWARE > Symantec > DLO). After that reinstall DLO and evrtything works fine. Regards,

Regards

kajtek MCP,MCSA.MCTS

SOLUTION