Video Screencast Help

DS 7.1 Prepare for image capture Failed -1

Created: 10 May 2012 • Updated: 17 May 2012 | 3 comments
This issue has been solved. See solution.

Hello. Recently I am unable to successfully capture a image.

When the prepare for image capture job is ran on the client (win 7 x64 sp1, with updates) the sysprep part fails with -1

I have formatted and reinstalled a fresh from the install disk win7+updates, but the sysprep part seems to always fail.

The client is installed on the reference machine and all plugins look ok.

UAC and the windows firewall are disabled.

When I run the task 'Prepare for image capture' the computer is logged into the desktop and im checking on the client that the reference machine successfully receives the task.

I am missing the 'Deployment Solution Plug-in' on this client, any ideas how i can get this to install on the client?

Please assist.

Thanks.

Comments 3 CommentsJump to latest comment

Saeed's picture

prepare for image capture job will never run if the DSplugin is missing.

Go setting then agent pluign there you should have a policy to install the plugin.. Enable the same and make sure it is assigned to that client..

 

If a forum post solves your problem, please flag it as a solution. If you like an article, blog post or download vote it up.
 

SOLUTION
network101's picture

thanks for the reply. when putting together all this information i noticed at the end i was missing that plugin and almost answered my own question.

Would that plugin have been missed if i had reached my license count for deployment?

Saeed's picture

Even if your license cout is over it will still install the plugin but the no job will run.. You will find some license releated error in the log viewer..

 

Saeed

If a forum post solves your problem, please flag it as a solution. If you like an article, blog post or download vote it up.