Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Duplicate jobs between OST device take long time since SP3

Created: 28 Nov 2013 • Updated: 28 Nov 2013 | 3 comments

BE2012 SP3

1 CASO and 2 MMS

2 DR4000

 

Since SP3 was installed into our BE 2012, we experienced new behavior in duplicate jobs:

Before : The speed of duplicate jobs was fine. No delay to load media and high backup speed between DR4000. But 2 duplicate jobs won't run (the biggest one) and I need to run it manually. This is the reason we upgrade to SP3. SP3 fixe this issue...but...

Now : The SP3 is in production and the speed of duplicate jobs fall's dramatically. Not the real speed used by the duplication step but now we have a time to wait for "Loading Media" step. A waste time indeed.

 

Please, don't tell me : it is time for waiting about SP4 !

 

Operating Systems:

Comments 3 CommentsJump to latest comment

IXISBDA's picture

 

To be more specific, in job history I see duplicate job who spend 20 minutes to almost 3 hours. Before SP3 they was between 2 to 10 minutes. So the duplicate will still run until PM now.

 

Am I alone with this issue ?

 

 

 

IXISBDA's picture

 

All duplicate jobs seems to be worked in sequential way instead of // way. So for 1 duplicate running, they are 4 or 5 job in a queued status

 

CraigV's picture

...In this case I'd suggest logging a call with Symantec and post here with an update if they help you solve this.

Might need to be looked at more closely.

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...