Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

EMM does not respond error 92

Created: 31 Aug 2013 • Updated: 17 Sep 2013 | 6 comments
manol4ik's picture
This issue has been solved. See solution.

Hi, everyone,

I have a NBU MASTER/MEDIA server working(not anymore) in WS2K8 R2

I did a restart on the master server, then i start to get error 92 trying to get to the EMM, now i dont have any info about any job. please I need some help!

 

 

error.jpg

 

Ran bpps got the following

error2_0.jpg

Operating Systems:

Comments 6 CommentsJump to latest comment

quebek's picture

Hi

Please check the name resolution with nslookup (forward and revers looks up) against the configured NBU server name, which you can obtain by running nbemmcmd -listhosts (if it would work) or by looking in the windows registry HKLM\Veritas\NetBackup\CurrentVersion\Config server key.

Giri_S's picture

Please show the output for nbemmcmd -getemmserver and nbemmcmd -listhosts 

from master server.

Netbackup Admin (Unix)

rookie11's picture

please post nbemm logs from master server

manol4ik's picture

 

 

Thanks for the helperror3.jpg

mph999's picture

I'm not quite understanding what you are doing to get the error, running a job ? something else ?
Either way, I would suggest starting with the emm logs

 

Regards,  Martin
 
Setting Logs in NetBackup:
http://www.symantec.com/docs/TECH75805
 
CRZ's picture

Your first post mentions "EDGE-R710" but all your other screen grabs show "edge-r710.pge.local" - can you try using lowercase and a fully qualified domain name instead of a short hostname in all capitals and see if that clears things up?


bit.ly/76LBN | APPLBN | 75LBN

SOLUTION