Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Endpoint clients not showing in Sepm Console

Created: 08 Mar 2013 • Updated: 16 Sep 2014 | 10 comments
MOD's picture
This issue has been solved. See solution.

Hi,

we have endpoint protection V 12.0.2  installed in Windows server 2008R2. when we use to push client from server it said ok client installed but when i chesk the clients in consol i see nothing, only clients intalled manually on client computers showing in console but push installed client not showing.

i need help to solve that problem.

thanks 

Operating Systems:

Comments 10 CommentsJump to latest comment

.Brian's picture

Can you check the client to see if SEP actually installed? If it didn't, go to %temp% and post the SEP_INST.log file here for review.

If the client is installed but not communicating with the SEPM, enable sylink logging and let it run for awhile, than post the log here for review.

How to enable Sylink debugging for the Symantec Endpoint Protection 11.x and 12.1 client in the Windows Registry

Article:TECH104758  |  Created: 2008-01-18  |  Updated: 2013-02-26  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH104758

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

MOD's picture

SEP installed on client. i will run Sylink abd post the log 

thanks

Mohan Babu's picture

Post the sylink log  it would be helpful to analyze the RC

Mohan Babu

moglie20@gmail.com

+91 9884382160

Your satisfaction is very important to us.If you find above information helpful or it has resolved your issue...please mark it accordingly :)

pete_4u2002's picture

does the client shows green dot? did you check if it is connecting to the SEPM?

consoleadmin's picture

Have you check the from client side, symantec is installed or not?

Check the symantec status online/offline?

Thanks.

JS@support's picture

Hello,

V 12.0.2 is very old version latest SEP SBE version is 12.1.2

Confirm whether it's SBE 12.0 or SBE 12.1?

Push installed client not showing it means it's not successfully deployed even though it's showing deployement status ok in the console.

Make sure Windows firewall is turn off and simple file sharing is set correctly.

SOLUTION
SameerU's picture

Hi

Whether these clients are imaged systems

Regards

Riya31's picture

Chk on client site if its showing online then there may be the chances of duplicate hardware ID.

consoleadmin's picture

Read the article

Why do I need to replace the client-server communications file on the client computer?

Article:HOWTO80762  |  Created: 2012-10-24  |  Updated: 2013-01-30  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/HOWTO80762

https://www-secure.symantec.com/connect/articles/sep-12-ru2-and

Thanks.

AjinBabu's picture

Hi,

Check the installation logs on %temp%, if it got installed .

And check the port for communication between SEPM and client via telnet.

Regards

Ajin